Media

Surorile gemene care împart același iubit. În ce au investit ele 200.000 de euro

Două surori gemene au devenit cunoscute după ce au declarat public că împart același iubit. După ani de zile în care fiecare a avut relația ei, acum cele două sunt iubitele aceluiași bărbat. Și ca totul să fie razna, ele au un țel comun pentru care au plătit până acum nu mai puțin de 200.000 de euro.

Surorile gemene care împart același iubit

Sunt tinere, surori gemene și au apărut în presa internațională după ce ai dezvăluit că s-au decis să împartă dormitorul cu același bărbat. Iubitul lor se numește Ben Byrne și este extrem de încântat de această postură.

Surorile Anna și Lucy DeCinque vor neapărat să devină gemenele a căror asemănare fizică este dusă la perfecțiune. În acest sens, ele au investit enorm în operații estetice care să le facă să pară una și aceeași persoană.

Surorile gemene care împart același iubit. Pe ce au investit ele 200.000 de euro

Cele două nu au nicio reținere în a-și duce planul până la capăt și se pare că au parte și de susținerea iubitului lor. Așa se face că până în prezent au cheltuit mai mult de 200.000 de euro pentru operații estetice prin care să devină în mod oficial “cele mai identice gemene din lume”.

În ultimii ani, surorile Anna și Lucy DeCinque și-au făcut mai multe intervenții de redimensionare a sânilor, ședințe de crioterapie pentru piele, precum și tot felul de tratamente faciale intense. Arată identic, dar ele tot nu sunt pe deplin mulțumite.

Gemenele sunt 24 de ore din 24 împreună, la fel și iubitul lor cu care sunt într-o relație de nouă ani. Ele au declarat că și-ar dori să se căsătorească cu Ben, dar că legile din Australia nu le permit asta.

Ce obiceiuri au surorile Anna și Lucy

Surorile gemene din Australia adoră se se îmbrace identic și să fie admirate la pachet. Ele spun că sunt mulțumite că iubitul lor le înțelege și le susține în tot ce fac. Au declarat, într-un interviu, că mănâncă o singură dată pe zi, și atunci noaptea.

Surorile gemene care împart același iubit. Pe ce au investit ele 200.000 de euro

„Este ceea ce funcționează pentru noi. Este mult mai ușor să împărtășim un partener. Ben ne acceptă. Nu-l deranjează să ne îmbrăcăm la fel și vrem să fim împreună. Ne avem întotdeauna spatele una alteia și vrem să fim împreună”, au povestit gemenele.

Nu fac nimic separat, nici măcar mersul la toaletă nu se face individual în casa celor două. Mănâncă și dorm împreună. Patul din dormitor este făcut la comandă, astfel încât să încapă trei oameni: ele două și iubitul lor.

Comments are closed.