Media

Surpriza Cristinei Ciobănașu pentru mama ei. E prima data când se întâmplă asta

Cristina Ciobănașu i-a făcut mamei sale o surpriză de proporții, iar bucuria a fost cu atât mai mare cu cât cele două nu se mai văzuseră de mult timp. Plecată într-o escapadă în Italia, actrița i-a dat de veste mamei sale că este în zonă, iar de aici până la o revedere emoționantă a fost doar un pas.

Surpriza Cristinei Ciobănașu pentru mama ei

Actrița a mers în orașul unde locuiește mama sa și a sunat-o să coboare din bloc. Cristina a filmat momentul în care mama ei s-a apropiat de ea și s-au strâns tare în brațe. În mod normal, când are o pauză de la filmări, Cristina merge în localitatea sa natală, la casa părintească să își vadă mama. Ea este de loc din Vorona, județul Botoșani.

Mama ei, se pare, lucrează de câțiva ani în Italia, iar acum de când cu situația din țară și din lume, nu a mai revenit în România.

Așa se face că fiica ei a decis să-i facă o mare surpriză. Nu au petrecut foarte mult timp împreună, dar au luat masa în oraș și au povestit ca fetele, extrem de bucuroase de reîntâlnirea mult râvnită.

Pentru a imortaliza bucuria revederii cu cea care i-a dat viață, Cristina a postat o poză pe Instagram, în dreptul căreia a scris câteva rânduri foarte emoționante.

Este pentru prima oară când reușesc să îi fac o vizită mamei în Italia. Amândouă am fost extrem de emoționate. Nu știam ce să ne povestim mai repede, pe unde să ne plimbăm, cum să facă să îmi arate în doar câteva ore locul în care trăiește de atâția ani…a scris Cristina Ciobănașu.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Nu în ultimul rând, actrița i-a mulțumit mamei ei pentru toate eforturile pe care le-a făcut pentru ea și fratele ei.

Cristina Ciobănașu are o nouă relație

După despărțirea de actorul Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu a început o nouă relație. Actrița a fost aspru judecată de către fani care au considerat că prea repede a sărit într-un nou cuplu, în timp ce Vlad încă se vindecă după despărțirea dureroasă.

Actorul, însă, i-a luat apărarea și a spus că este dreptul ei să-și refacă viața sentimentală și că el știa de noua ei relație, chiar de la ea.

Comments are closed.