Media

Surpriză în miez de noapte pentru Lavinia Pîrva. Ce gest a făcut Ștefan Bănică pentru soția lui

Este zi de sărbătoare în familia lui Ștefan Bănică. Soția lui, cântăreața Lavinia Pîrva aniversează 37 de ani, iar actorul a avut grijă să o surprindă chiar la miezul nopții. Lavinia și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz, reușind să-și țină relația departe bârfe și speculații mondene.

Ce cadou i-a făcut Ștefan Bănică soției sale, Lavinia

Chiar la miezul nopții când Lavinia Pîrva a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani, soțul ei a surprins-o cu un imens buchet de trandafiri roșii, însoțit de tradiționalul mesaj de La mulți ani. Ștefan și Lavinia sunt împreună din 2011, iar în 2017 au devenit soț și soție, căsătorindu-se în mare secret. De atunci sunt de nedespărțit.

Artista i-a mulțumit public soțului ei pentru cadoul oferit în miez de noapte, și le-a spus fanilor care o urmăresc pe rețelele sociale că nu știe când au trecut cei 37 de ani.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Lavinia este cea care i-a dăruit lui Ștefan Bănică un băiețel care are doi ani. Este primul copil al cuplului și al treilea pentru celebrul actor și om de televiziune. Ștefan Bănică mai are un băiat din relația cu Camelia Constantinescu, și o fată din căsătoria cu Andreea Marin.

Cum a slăbit Lavinia Pîrva 30 de kilograme

Soția lui Ștefan Bănică arată într-o formă de zile mari. A reușit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii și se menține la greutatea dorită. Vedeta face făcut mult sport și are grijă la alimentația sa, fiind atentă la orele la care mănâncă. A transformat dieta într-un stil de viață și astfel reușește să se mențină într-o formă în care se simte bine.

M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin, a spus Lavinia Pîrva la ProTv.

Soția lui Ștefan Bănică și-a deschis o afacere care a început chiar din timpul sarcinii. Cu ajutorul unei croitorese pricepute, Lavinia a creat o colecție de articole vestimentare pentru toate dimensiunile. Totul a început dintr-o joacă, dar a luat amploare, iar acum hainele sub semnătura ei sunt la mare cerere.

Comments are closed.