Media

Surprize mari la iUmor. Sezonul 12 vine cu schimbări la masa juriului

Schimbări mari în noul sezon iUmor. Fanii show-ului de televiziune, produs și difuzat de Antena 1 vor avea parte de mai multe surprize în sezonul cu numărul 12. Poate cea mai mare dintre ele este reprezentată de modificările care vor avea loc la masa juriului.

Noutăți în noul sezon de iUmor

În noul sezon de iUmor juriul va fi format din patru membri și nu din trei, așa cum a fost până acum. Ei bine, pe lângă Delia, Mihai Bendeac și Chello, vor mai veni și alte vedete la masa juraților, câte una pentru fiecare ediție.

Patru jurați. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileală specifică iUmor la care să râzi ținându-te de burtă, a spus Șerban Copoț.

Sezonul cu numărul 12 promite surprize mari pentru fanii emisiunii iUmor. Nici de această dată nu vor lipsi, pe lângă concurenții talentați, personajele istorice și invitații speciali.

Surprize mari la iUmor. Sezonul 12 vine cu schimbări la masa juriului

Pentru cei care vor să guste și mai mult din toată această distracție, Antena 1 vă pune la dispoziție un nou sezon iMai Mult Umor cu actorul Vlad Drăgulin care va intra în pielea unui nou personaj pus pe șotii. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi în fiecare săptămână pe AntenaPlay.

Câștigători iUmor de la prima ediție și până acum

Prima ediție iUmor a fost difuzată la Antena 1 pe 3 aprilie 2016, iar primul câștigător al show-ului de talente a fost Vlad Grigorescu. Ulterior el a intrat în echipa emisiunii în calitate de co-prezentator.

Sezonul al doilea de iUmor a fost câștigat de Maria Popovici, sezonul al treilea de către Doina Teodoru, al patrulea de Ana Maria Calița. Sezonul cu numărul 5 de iUmor a fost câștigat de Andrei Cojocaru, următorul de Mirela Boclincă, actrița care a jucat rolul Vioricăi Dăncilă, apoi sezonul cu numărul 7 a fost câștigat de Mukinka. Câștigători iUmor sezoanele cu numărul 8, 9, 10 și 11: Edi Vacariu, Andrei Ungureanu, Andrei Garici și Virgil Ciulin.

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube. Acolo fabii emisiunii pot să revadă cele mai tari momente din cadrul show-ului.

Comments are closed.