Media

Surprize pentru telespectatori cu ocazia aniversării Antena 1. Gina Pistol se întoarce cu trei ediții speciale Chefi la cuțite

Surprize frumoase pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite. Cu ocazia aniversării Antena 1, vor fi difuzate trei ediții speciale ale îndrăgitului reality show culinar. Gina Pistol revine pe micile ecrane, după o perioadă lungă în care a stat acasă cu fetița ei.

Ediții speciale de Chefi la cuțite

Cele trei ediții speciale vor fi difuzate pe 29, 30 noiembrie și 1 decembrie și îi vor avea protagoniști pe concurenții sezonului 4 de Asia Express. Aceștia vor trece la bancuri, sub atenta supraveghere și îndrumare a celebrilor chefi: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

În fiecare seară, de la orele 20.30, fanii emisiunilor Chefi la cuțite și Asia Express sunt invitați să vadă cum s-au descurcat concurenții în bucătărie.

Fiecare chef va avea câte o echipă împreună cu care va găti preparate tradiționale românești. Cei doi chefi pierzători vor primi o pedeapsă de neuitat: ei își vor tatua chipul chef-ului câștigător.

Concurenții vor fi: Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca, Emy și Cuza.

Degustătorii vor fi: echipa de la Prețul cel bun, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia sa, precum și concurenți Asia Express din alte sezoane.

Gina Pistol se întoarce la Chefi la cuțite

După aproape un an de când s-a retras din lumina reflectoarelor, timp în care a stat în concediu de creștere a copilului, Gina Pistol își face apariția la cârma celor trei ediții speciale de Chefi la cuțite. Vedeta se declară încântată că s-a întors pe micile ecrane și spune că nu știe când a trecut timpul în care a stat acasă.

Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetită care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express, a spus Gina Pistol.

Sunt șanse mari ca Gina să prezinte următorul sezon de Asia Express, însă deocamdată nu este nimic sigur. Și Irina Fodor, prezentatoarea sezonului cu numărul 4 și-a anunțat intenția de a continua la cârma emisiunii, asta dacă producătorii vor considera că este de bun augur.

Deocamdată sezonul 4 este aproape de final. În ediția de luni, 22 noiembrie, au părăsit competiția Eliza și Cosmin Natanticu. În concurs au rămas echipele formate din: Eliza și Mihai Petre, Cuza și Emi, Lidia Buble și Estera.

Comments are closed.