Media

Surse: Adio, Vocea României! Pro TV renunță la format și aduce Super star. Andra pusă pe bară

Vocea României este istorie. Pro TV a renunțat în 2020 la format din cauza condițiilor sociale și dificultatea cu care ar fi trebuit să facă preselecțiile. Acesta fiind motivul oficial.

Neoficial Pro TV plănuia de multă vreme înlocuirea concursului muzical cu un altul, iar confirmarea a venit zilele trecute când a anunțat că lansează din toamnă emisiunea Super Star.

Surse: Vocea României nu se mai face, Super Star noua miză Pro TV

Vocea României a fost pusă pe pauză în 2020, iar Pro TV și-a concentrat producția pe „Românii au talent”. Oficial motivul era dificultatea organizării preselecțiilor, dar surse din Pro TV spun că șefii Pro TV nu erau mulțumiți de audiențe.

Super Star este o emisiune internațională, lansată în Aglia în 2001, și cumpărat formatul de Pro TV.

Juriul emisiunii este format din Carla’s Dream, Smiley, Raluka și Marius Moga.

Cum se va desfășura show-ul? Iată ce spune Pro TV:

„A doua fază a competiţiei aduce galele live în care poate vota publicul. Concurenţii vor interpreta câte o melodie în faţa juraţilor, iar la finalul fiecărei gale săptămânale va fi eliminat un concurent de către public. Procesul se repetă până când rămân doar doi concurenţi în competiţie.”

„Cei doi finalişti se vor duela în marea finală, acolo unde „vor fi supuşi mai multor provocări muzicale”, spun cei de la Pro TV. Tot publicul va decide cine va câştiga competiţia.”

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.