Media

Survivor 11 martie: părinții lui Jador în lacrimi, iubitul Elenei Marin intervine între ea și Zanni. Emisiunea de joi

Ediția de joi, 11 martie de la Survivor este extrem de așteptată mai ales de către fanii lui Jador care vor să afle noutăți despre starea de sănătate a cântărețului. Acesta s-a accidentat la genunchi, în timpul unui joc care a avut loc săptămâna trecută.

Părinții lui Jador, îngrijorați de starea de sănătate a cântărețului

De departe, cei mai îngrijorați de starea de sănătate a lui Jador sunt părinții lui care au văzut la televizor cum s-a accidentat cântărețul pe traseu. Romeo și Simona Dumitrache se tem că Jador nu-și va reveni curând și au povestit cu ochii în lacrimi că nu l-au mai văzut niciodată atât de afectat. Mama cântărețului a declarat că și-ar fi dorit să fie alături de el în acele momente cumplite.

Cel mai tare mă doare că n-am fost acolo să am grijă de el, să-l ajut. Îmi e foarte greu să vorbesc despre asta, a spus mama lui Jador.

La fel de afectat a fost și tatăl cântărețului de manele. Romeo Dumitrache a spus că efectiv nu a putut să privească micul ecran în momentul în care băiatul lui a urlat de durere.

Vreau să vă spun că în timpul accidentării, durerea pe care a simțit-o Jador am simțit-o și eu. Pe mine nu mă durea piciorul, mă durea inima. Sper să fie bine, nu am putut să luăm legătura cu nimeni de acolo să știm ce s-a întâmplat cu el, a spus Romeo Dumitrache.

Părinții lui Jador așteaptă cu sufletul la gură emisiunea Survivor România 2021 de joi, 11 martie 2021, pentru a primi vești despre starea de sănătate a fiului lor.

Iubitul Elenei Marin intervine în conflictul dansatoarei cu Zannidache

Tot în ediția din această seară vedem cum se manifestă animozitățile dintre Elena Marin și Zannidache. Cei doi nu se suportă deloc, iar după ce Elena l-a nominalizat spre eliminare pe Zanni, butoiul cu pulbere a explodat. Coregrafa este susținută de către iubitul ei rămas în România, care îi ia apărarea în fața lui Zanni.

El este de părere că Zannidache va avea de pierdut dacă va continua cu această atitudine față de logodnica lui. Pe de altă parte, este de părere că, din punct de vedere strategic, Elena ar fi trebuit să-l nominalizeze pe Sebi.

Sper că i-a dat încredere faptul că a ieșit favorită și să ducă mai ușor răutățile colegilor, răutățile în general. Copilul ăsta, Zanni, a picat testul puterii când a devenit favorit. Zanni s-a lăsat condus de antipatia față de Elena și a pierdut. Cât a fost dezinvolt, a fost plăcut de public. Va pierde în continuare dacă atitudinea lui va fi asta. Elena îl va ierta dacă își va schimba atitudinea, a spus iubitul Elenei Marin.

În câteva minute începe o nouă ediție Survivor România 2021, pe Kanal D. Primul joc al săptămânii începe în forță pentru Faimoși și Războinici care sunt foarte determinați să câștige.

Comments are closed.