Media

Survivor 14 martie 2021. Cine părăsește Survivor 2021

Survivor devine din ce în ce mai dificil. Competiția este foarte strânsă, pentru că au rămas unii dintre cei mai buni și puternici concurenți, în timp ce alții au plecat din cauza faptului că nu au mai făcut față probelor dificile. Totuși, se pare că nu toți și-ar merita locul în Republică și colegii lor deja s-au gândit cum să îi trimită acasă.

Andreea Antonescu, propusă spre eliminare de la Survivor

Andreea Antonescu este unul dintre cei mai slabi concurenți de la Survivor, dacă luăm în considerare părerile colegilor ei. Totuși, celebra artistă nu a adus prea multe puncte echipei sale și nici nu a reușit să se integreze bine în rândul celorlalți Faimoși, fiind implicată în mai multe scandaluri.

Ea a fost acuzată că este o persoană rea, îmbârligătoare, care încearcă să aducă cearta între colegi, fără a fi bună de altceva. Faimoșii cred că nu are ce căuta la Survivor și îi încurcă foarte mult.

Faimoșii au pierdut proba de pe 13 martie, motiv pentru care au fost nevoiți să facă nominalizări. Astfel, Andreea Antonescu a fost cea propusă să plece acasă. Artista se aștepta la această alegere din partea colegilor și nu este supărată sau uimită din cauza veștii primite.

“S-a votat după criteriile după care s-a votat și nu e vreo supărare sau ceva negativ din partea mea. Așa cum mă înțeleg pe mine, îi înțeleg și pe ei, argumentele lor sunt plauzibile”, a afirmat Andreea Antonescu.

Faimoșii, ceartă după ceartă

Echipa Faimoșilor este caracterizată de certuri și scandaluri. Acum, ei se tem că au început să se facă diferite strategii. Mai nou, Culiță Sterp îl acuză pe Moroșanu că acesta s-ar fi dat de partea lui Sebastian și a Elenei și Andreea Antonescu, după ce ar fi auzit o discuție între cei ei.

 

 

Comments are closed.