Media

Survivor 2021: Concurentul pe care Războinicii vor să-l dea afară, dar îl ține publicul

În competiția Survivor, publicul are un rol extrem de important. Așa se face că un concurent pe care Războinicii vor să-l dea afară, nu iese tocmai pentru că este susținut de către publicul telespectator. Este cazul lui Albert care a ieșit, din nou, favoritul publicului și rămâne de neclintit în fața Războinicilor care vor să-l trimită acasă.

Albert de la Survivor, de neclinit în fața Războinicilor

Albert din echipa Războinicilor a ieșit din nou favoritul publicului. Deși colegii săi se chinuie de mai multă vreme să îl trimită acasă, Albert continuă să rămână în concurs tocmai pentru că este iubit de public. La consiliul de duminică, Albert a fost din nou nominalizat de către Războinici, ca să plece acasă. Din nefericire pentru colegii lui, tânărul va mai rămâne o perioadă în concurs, poate chiar până la final, atât timp cât publicul îl place și îl votează.

Vreau să le mulțumesc, vă promit că nu vă dezamăgesc și sunt gata să merg și prin foc și nu cu câteva persoane, ci sunt gata să mă confrunt și cu o armată. Doar cine a fost în locul meu poate să confirme ce simt. Nu îți mai trebuie somn mâncare, nimic. Eu doar pot să promit că nu îi voi dezamăgi, a spus Albert Oprea.

Așa cum spune regulamentul concursului, Albert a trebuit să nominalizeze pe cineva, iar alegerea lui a fost Sorin, despre care Albert crede că are ceva personal cu el. La rândul lui, Sorin s-a apărat și a spus că nu e vorba de ceva personal și că pur și simplu Albert nu se integrează în echipă.

De ce nu îl vor Războinicii pe Albert

Albert din echipa Războinicilor a făcut parte dintr-o alianță mai veche, în care erau Alin Sălăjean și Marilena și Roxana. Cei trei se descurcau foarte bine la probele sportive, dar au plecat acasă din motive medicale, la recomandarea medicului. Din acel moment, Albert a rămas singur împotriva tuturor. Deși  aduce puncte, nu este vocal și stă mai tot timpul retras, Războinicii îi tot atrag atenția că nu se integrează în echipă și continuă să îl nominalizeze să plece acasă. Rămâne de văzut cât îl va mai ține publicul în concurs pe Albert.

Comments are closed.