Media

Survivor 5 martie: Culiță o atacă pe Andreea Antonescu, iar Jador se rănește grav

În ediția din această seară apar noi intrigi în emisiunea Survivor. O nouă ediție pe Kanal D, în care Faimoșii și Războinicii se luptă pentru inuminitate aduce surprize pentru telespectatori. Încă din imaginile difuzate de joi seară, fanii emisiunii află că Jador se accidentează foarte grav, iar astăzi îi află soarta.

În ediția de pe 5 martie, aflăm că Faimoșii se antrenează din ce în ce mai mult. Ei speră să fie mai puternici și să reușească să își depășească adversarii.

Culiță Sterp, nemulțumit de implicarea Andreei Antonescu

Culiță o atacă pe Andreea Antonescu în această emisiune. El explică faptul că ea așteaptă să fie împinsă de la spate, deși i s-a explicat că trebuie să se antreneze.

„Ce mă deranjează pe mine un pic este că ea nu face singură, doar dacă suntem noi cu ea și i-am spus Andreea, tu nu trebuie să fim noi cu tine tot timpul să îți spunem. Acum ți-am explicat, până la urmă e un lucru foarte simplu, să iei ceva să arunci, să iei ceva să dai la țintă, poți să faci tu singură.” Nu am văzut-o niciodată să facă singură, tot timpul trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate și lucrul ăsta nu prea îmi place că e un pic cam comodă, dar poate că o să își revină, încă e la început. (…). Astăzi, în al doilea meci din săptămână și primul joc de imunitate, avem un vibe foarte bun, la fel ca la jocul de ieri, sperăm să câștigăm pentru că ne-a ajutat foarte mult vibe-ul de ieri al echipei.”, a mărturisit Culiță Sterp despre Andreea Antonescu.

Musty de la Războinici nu are voie să joace, iar Jador este rănit grav

Unul dintre cei mai importanți oameni din emisiunea Survivor este medicul. Concurenții se rănesc foarte des în cadrul probelor, fiind mânați de o puternică dorință de a învinge. Medicul intervine atunci când este cazul ca unul dintre concurenți să nu participe la o probă.

În această seară, Musty este cel care are interdicția de a juca, pentru că este accidentat.

Tot o accidentare suferă și Jador, fiind nevoie ca medicul să îl scoată din apă și să intervină imediat.

Jador accidentare grava

Jador accidentare grava

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.