Media

Survivor, ediția de vineri, 4 iunie 2021. Favoritul publicului se accidentează grav

Ediția de vineri, 4 iunie, Survivor România, aduce în atenția telespectatorilor accidentarea celui mai susținut concurent din echipa Războinicilor. Albert se lovește tare la unul dintre membrele inferioare. Să fie, oare, atât de grav în cât să fie eliminat din concurs din motive medicale?

Accidentare gravă la Survivor România

În timpul jocului pentru prima imunitate a săptămânii, Albert Oprea de la Războinici se accidentează la piciorul stâng. Concurentul urlă de durere, iar medicul este chemat să intervină de urgență.

În paralel, tensiunile dintre Faimoși ating, din nou, cote maxime. În același timp, unificare își spune cuvântul, pentru că se întețesc conflictele dintre Războinici și Faimoși.

De exemplu, apar reproșuri între Zannidache și Adelina. Deși unii dintre Faimoși au spus că pare că se înfiripă ceva între cei doi rivali, iată că, de fapt, Zannidache are reproșuri de făcut la adresa Adelinei, și invers.

Zanni: Pentru că ești de câteva zile aici nu ai cum să pornești tu un show.
Adelina: Dacă căutam să devin faimoasă erau multe alte…
Sebastian Chitoșcă: Wow…
Zanni: E joc pierdut cu tine.

Se strâng rândurile la Survivor România, mai ales după ce s-a întâmplat mult așteptata unificare. Toți concurenții sunt buni, toți vor să câștige, dar premiul va ajunge numai la unul dintre ei.

Culiță a fost descalificat de la Survivor

În timp ce unii luptă să iasă în față, alții renunță la competiție și la șansa de a ieși câștigător. Culiță Sterp este exemplul în acest caz. El a sperat să fie trimis acasă de către telespectatori, dar cum asta nu s-a întâmplat, a refuzat să mai intre pe teren și a fost descalificat.

Culiță a avut un motiv întemeiat de a renunța la tot. Iubita lui urmează să nască și el a vrut neapărat să-i fie alături în această perioadă și în ziua cea mare. Culiță și Daniela Iliescu vor fi părinți de băiat.

Comments are closed.