Media

Survivor, ediția din 12 martie 2021. Faimoșii câștigă primul joc pentru imunitate, războinicii nominalizează

Culiță Sterp de la Faimoși a intrat în conflict cu Starlin de la Războinici. Războiul dintre ei a apărut brusc, dar nu pare că se va stinge la fel de ușor. În ediția din această seară are loc jocul pentru imunitate, iar concurenții sunt de două ori mai tensionați.

Survivor – ediția de vineri, 12 martie 2021

Actualizare ora 23.45 Războinicii au nominalizat! Albert este concurentul propus spre eliminare! Albert a primit 4 voturi, iar Sorin a primit 1 vot.

Sunt relaxat, nu e o surpriză, mă așteptam să fiu nominalizat. Nu voi renunța niciodată la scopul și misiunea mea, oricât de greu ar fi. Eu îmi urmez visul și voi lupta până la ultimile puteri, a spus Albert.

Actualizare ora 23.00. A început consiliul de eliminare. Războinicii se pregătesc să voteze concurentul pe care nu îl mai vor în concurs.

Actualizare ora 22.33 Este 10-8 pentru Faimoși. Culiță Sterp câștigă jocul și aduce punctul decisiv din această seară! Pe lângă imunitate, Faimoșii primesc și premiul suplimentar pus în joc.

Actualizare 22.11 Este egalitate din nou: 8-8. Zannidache a pierdut în favoarea lui Andrei de la Războinici. Ana Porgras intră pe teren și aduce un nou punct pentru echipa sa, iar scorul devine 9-8 pentru Războinici.

Actualizare 21.58 Este 7-6 pentru Faimoși! Elena Marin îi aduce în avantaj pe colegii ei. După ce s-a încheiat jocul, Elena a acuzat stări de rău și a avut nevoie de medic.

Actualizare 21.38 Faimoșii răstoarnă scorul! Cătălin Moroșanu egalează 6-6! Nimeni nu se aștepta la asta.

Actualizare ora 21.25. 6-3 pentru Războinici. Albert aduce al doilea punct din această seară.

Actualizare ora 21.08. Ana Porgras aduce primul punct pentru Faimoși, la jocul din această seară. Scorul devine 4-1.

Actualizare ora 20.55. Maria aduce un nou punct pentru Războinici, iar scorul devine 2-0. Elena Marin s-a descurcat bine pe traseu, dar nu și la final, unde a trebuit să arunce un saculeț cu nisip în niște cuburi.

Actualizare ora 20.36. Sorin de la Războinici deschide scorul! Este 1-o pentru Războinici.

Traseul nu e așa ușor cum pare, dar e ușor, credeți-mă, le-a spus Sorin colegilor lui.

Actualizare ora 20.28. În această seară se joacă pentru imunitate și pentru recompensa care constă în: 2 kg orez, 1 kg făină, ceapă, usturoi, jumătate de kg de bulion și 500 de ml de ulei. Echipa care pierde primește jumătate din aceste produse. Jocul serii are la bază viteza!

Jocul de imunitate este extrem de important, motiv pentru care tensiunile ating cote maxime. În ediția din această seară, Culiță Sterp de la Faimoși și Starlin de la Războinici sunt la un pas de a se încăiera. Din fericire se temperează rapid și conflictul dintre ei se rezumă la replici, nicidecum violențe.

Zanni continuă să-și verse nemulțumirile la adresa Elenei Marin și se pare că părerile lui sunt împărtășite de către Sebastian Chitoșcă.

“Nu se mai termină odată cu prefăcuta asta de Elena, n-o mai suport deja. Prefăcută, ia toate lucrurile personal”, spune Sebastian Chitoșcă.

Trecând peste conflicte, Faimoșii sunt extrem de motivați să câștige astăzi acest joc de imunitate. Cătălin Moroșanu a spus că este determinat și că echipa lui are nevoie să câștige acest joc pentru a avea un consiliu liniștit.

Pe de altă parte, Sebastian Chitoșcă spune că are o stare psihică proastă și că se gândește tot mai mult la familia lui și la plecarea acasă. El spune că nu vrea să insiste pe subiect ca să nu le transmită colegilor lui starea proastă.

Comments are closed.