Media

Survivor România 2021, ediția de vineri, 19 martie aduce mari surprize

Ediție surprinzătoare, vineri la Kanal D. Survivor România aduce noi dispute în cele două echipe concurente. Revenirea lui Jador la Faimoși dă naștere unui scandal de proporții, iar Albert e sabotat chiar de colegii săi. Iată primele informații despre emisiunea de vineri seară.

Survivor România 19 martie, noi scandaluri la Kanal D

Jador și-a făcut intrarea în cadrul ediției de joi de la Survivor Romînia. Faimosul este în carje deoarece piciorul lui a fost imobilizat. Jador nu are voie să joace și își încurajează colegii de pe margine, doar.

Jador si Sorin au intrat în conflict imediat după revenirea Faimosului în echipa lui.

“Musty a ieșit… și Romina! Doamne! Sorine, vezi că e joc cu apă, ți-e rău azi. Sorine, a plecat nevasta (Musty). Cine te mai iubeste pe tine?!Am câteva probleme! Eu am cerut doctoriță, nu mai vreau să-l văd pe Teo (medicul) niciodată. Si stomacul, si spatele si piciorul…

nu stiu ce mai urmeaza. Vreau o asistenta cu sufletul mare! Am început să citesc de plictiseală. Eu nu am venit aici să fiu ca Buturuga. Mă duc acasă la mama, vreau să înțeleagă ce spun.”, a spus ironic Jador cand a intrat pe teren in aplauzele Faimosilor.

Puțin a lipsit ca Jador și Sorin să nu se ia la bataie, insa au reușit să se stăpânească și să treacă doar la atacuri verbale și reproșuri destul de urâte. Jador i-a reproșat lui Sorin că ar face orice să elimine oamenii buni din competiție din echipa lui: “Ai incercat sa dai oamenii buni afara din echipa…”

Sorin i-a dat replica:“Ești un terminat și un prefacut. N-ai nimic la picior. Și dacă pierd, eu măcar intru…”

Jador i-a mai reproșat lui Sorin că dă oameni buni afară, referindu-se la situația lui Albert. Războinicul este nominalizat de două săptămâni la rând spre eliminare de majoritatea colegilor din echipă. Cei care sunt primii ce vor să-l ajunge pe Albert sunt Sorin și Mellina care și de această dată a recunoscut că: “Sorin o sa-l voteze in continuare pana o sa iasa, ce sa faca?”

Sorin, Mellina și Andrei Dascalu își pun la punct strategia pentru Jocul de Imunitate și se bazează pe faptul că Faimoșii sunt epuizați și nu vor face față jocului: “Sunt sanse foartre mari sa castigam pentru ca sunt demoralizati…”

Totuși, Faimoșii sunt și ei foarte motivați, sperând să câștige Imunitatea!

“Cred cu toată inima mea că avem o energie bună și o să câstigăm jocul de Imunitate”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Albert a fost ales, a doua oară consecutiv, favoritul publicului

O nouă discuție se naște în jurul nominalizărilor în rândul Războinicilor. Albert i-a luat locul lui Sorin în preferințele publicului, fiind nominalizat de două ori drept concurentul favorit. La acel moment, Albert l-a propus spre eliminare pe Sorin, invocând motive sociale. Albert susține că se simte atacat de Sorin și, mai mult de atât, coechipierul său ar avea ceva personal cu el.

„Sunt relaxat, nu e o surpriză, de aia mi-am dorit să câștigăm Imunitatea, însă nu s-a putut. Săptămâna trecută am avut o stare proastă, dar imediat după, am primit mesajul video de la mama în care mi-a zis să îmi urmez visul și nu scopul.

Mi-am făcut o promisiune și i-am spus că nu voi renunța la vis oricât de neplăcut, de greu ar fi. Nu e o situație confortabilă, dar după asta, am fost votat favorit. Mi-a dat încredere, putere. Indiferent dacă voi fi votat, o să lupt până la ultimele puteri.

Voi lupta și voi rezista oricât de greu mi-ar fi. Nu vreau să plec și am nevoie de susținerea publicului și cam atât. Pot ajunge până la final, colegii mei doar pot propune, publicul va decide când și dacă voi pleca”, a declarat recent Albert de la Războinici, scrie kanald.ro.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.