Media

Survivor România 2021 – ediția din 20 martie. Un alt Faimos se accidentează și stă pe tușă cu Jador

Survivor România 2021 – ediția din 20 martie aduce o nouă accidentare în rândul Faimoșilor. Culiță Sterp primește interdicție din partea medicilor de a mai intra pe traseu și este nevoit să stea pe banca de rezerve împreună cu Jador. Se anunță o ediție cu mari tensiuni, pentru că în joc este imunitatea.

UPDATE

Cel de-al doilea meci pentru imunitate din această săptămână la Survivor România a fost câștigat de Faimoși. Aceștia s-au impus în fața Războinicilor în proba de ștafetă.

Faimoșii câștigă imunitatea la Survivor România

Încă un meci pentru imunitate emoționant la Survivor România. Faimoșii au reușit să își învingă adversarii cu scorul de 10-9, în proba de ștachetă.

Din partea Faimoșilor au jucat ultimul punct Elena Marin și Zanni, care s-au confruntat cu Maria Hîngu și Marius Crăciun de la Războinici.

Vedetele au făcut o echipă mai bună și au adus victoria sălbaticilor. Zannidache a declarat că meciul acesta l-a apropiat de colega lui.
„Echipa a promis că se va numi echipa mea, dar unii s-au împotrivit. Am avut grijă să-l marginalizăm pe Culiță, că e accidentat. (râde) Astăzi am fost în elementul meu și am râs pe săturate. Am simțit că m-am apropiat de Elena. Mă bucur că am câștigat”, a declarat Zanni, în stilul său caracteristic.

Cătălin Moroșan este cel care a adus egalarea în meciul de imunitate de astăzi și a trimis echipele în proba de ștafetă.

Totuși, Faimosul susține că traversează o perioadă grea la Survivor România și speră că își va reveni din punct de vedere sportiv, pentru a-și ajuta mai mult echipa.
„Nu prea sunt în măsură să vorbesc, pentru că nu merit. Nu vreau compasiune. Mă bucur că am reușit să egalăm și așa să aducem totemul de imunitate. Trec printr-o perioada mai dificilă. Sper să-mi revin și să fiu mai bun la finalizare”, a spus acesta.

Elena Marin : Aveam datorie, la ștafeta și de data asta a fost în favoarea noastră. E un motiv de bucurie. Vibe-ul echipei e foarte bun. Felicitări, echipă, să o ținem tot așa!

Marius Crăciun: Nu a fost ziua mea, am intrat doar o dată, am aruncat slab. Sunt finaluri care nu mă avantajează. La ștafetă am intrat că sunt rapid, ca Maria să aibă timp mai mult pentru aruncări. Nu a fost ziua noastră, nu e un capăt de drum. Mai avem mult.

Reacția Războinicilor după ce au pierdut imunitatea la Survivor România
Maria Hîngu și Marius Crăciun au făcut echipă în proba de ștafetă, însă nu au reușit să-i învingă pe Elena Marin și Zannidache. În timp ce Războinica susține că nu va mai participa curând la o altă probă decisivă, colegul ei este mai optimist și spune că înfrângerea nu reprezintă un capăt de drum.

Maria Hîngu: Am zis că nu mai intru la ștafete o perioadă, pentru că e a treia pe care o pierdem pe mâna mea. Aștept un consiliu cu dialog.

Survivor România 2021, 20 martie – Culiță Sterp se accidentează la spate

Actualizare ora 20.54 Este 3-1 pentru Războinici. Aceștia au reușit să preia controlul asupra jocului.

Actualizare ora 20.41. Începe jocul pentru imunitate. Primii pe teren intră Zannidache de la Faimoși și Albert din echipa Războinicilor. Este 1-0 pentru Faimoși.

Faimosul primește interzis la participarea la meciuri. Medicii îi recomandă să stea pe banca de rezerve. De asemenea, Culiță face o radiografie și un RMN pentru a afla ce se întâmplă cu spatele lui.

Băi, mă doare spatele ca pe bătrânii ăia, cum era bunică-meu de 80 de ani, zicea nu mai pot, nepoate, așa am ajuns și eu, măi. Mă doare rău spatele, dar nu știu ce se întâmplă, băi, spune Culiță Sterp.

Survivor România 2021 – ediția din 20 martie. Un alt Faimos se accidentează și stă pe tușă cu Jador

Faimosul este nevoit să stea pe tușă alături de prietenul și coechipierul său Jador care s-a accidentat la picior. Fără ei, echipa este nevoită să intre în al doilea meci pentru imunitate din această săptămână.

Survivor România 2021 – ediția din 20 martie. Un alt Faimos se accidentează și stă pe tușă cu Jador

Va fi un joc distractiv, cel mai distractiv de până acum, dacă este să ne luăm după ce a spus Zannidache.

Andreea Antonescu – propusă, din nou, pentru eliminare

Faimoasa Andreea Antonescu a fost din nou propusă spre eliminare. Până acum a avut noroc și a scăpat ca prin urechile acului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în ediția de sâmbătă, 20 martie când are loc un nou joc de imunitate, și un nou consiliu în care se vor face nominalizări.

Survivor România 2021 – ediția din 20 martie. Un alt Faimos se accidentează și stă pe tușă cu Jador

Trebuie să dărâmi cumva alianța aia. Tu dacă te pui lângă ea sau în fața ei, automat dăm și în tine. Nu mai nominalizează pe Elena, nu mai e nominalizat Moroșanu, spune Zannidache.

Andreea Antonescu este considerată veriga slabă din echipa Faimoșilor. De când a venit în competiție, a adus doar câteva puncte și au fost jocuri în care a pierdut de trei ori din trei încercări.

Comments are closed.