Media

Survivor România 2021: intră în joc noi concurente. Pe două dintre ele le cunoști de la TV

Patru concurente noi intră în competiția Survivor România 2021. Vor fi două Faimoase și două Războinice. Ele sunt pregătite pentru cea mai mare provocare din viața lor și intră în cursa pentru supraviețuirea în Republica Dominicană.

Survivor România 2021: patru concurente noi

Forțe proaspete în Republica Dominicană. Patru noi concurente intră în jocul pentru supraviețuire. Războinicii și Faimoșii nici nu știu ce îi așteaptă. Cel mai probabil, noile concurente vor intra în concurs în ediția de joi, 8 aprilie 2021.

Două dintre concurentele noi sunt Raluca Dumitru și Irina Ceban. Pe următoarele două, fanii Survivor România 2021 le vor cunoaște în ediția de joi, 8 aprilie 2021.

Survivor România 2021: intră în joc noi concurente. Pe două dintre ele le cunoști de la TV

Raluca Dumitru are 34 de ani și este antreprenor și vlogger. Nu a făcut sport de performanță, dar este prietenă cu activitatea fizică, făcând aerobic și pilates. Raluca spune despre ea că este ambițioasă și că abia așteaptă să treacă peste partea de acomodare din concursul Survivor.

Irina Ceban este a doua concurentă pregătită pentru experiența Survivor. Ea are 32 de ani și s-a născut în Republica Moldova. La 26 de ani s-a mutat în București unde este cântăreață, dar și stilist. Irina a participat la concursul Bravo, ai stil!, și a ajuns chiar până în finală.

Survivor România 2021: intră în joc noi concurente. Pe două dintre ele le cunoști de la TV

Irina Ceban a acceptat provocarea de a intra în competiția din Republica Dominicană pentru că îi place sportul și îi plac experiențele noi.

Ana Porgras a părăsit competiția Survivor România 2021

În ultima ediție de săptămâna trecută, Ana Porgras a părăsit concursul, după ce a fost nominalizată de către Jador – favoritul publicului prin vot. Plecarea ei a fost total neașteptată mai ales că Ana a fost o competitoare puternică și a adus multe puncte pentru echipa Faimoșilor. Nici Jador nu se aștepta ca ea să plece, dar a motivat nominalizarea spunând că nu are de ales.

De departe, cel mai tare a suferit Zannidache, după plecarea Anei Porgras. Zanni a izbuncit în plâns când și-a dat seamă ca Ana a fost eliminată. Discuțiile pe marginea acestui subiect vor continua în ediția de joi, 8 aprilie, pe Kanal D, de la ora 20.00.

Comments are closed.