Media

Survivor România 2021: Războinicii au pus tunurile pe Albert. Nu-și dă interesul, se bazează pe susținerea publicului

Reproșuri, tensiuni și cuvinte grele la Survivor România 2021. În ediția de sâmbătă, 17 aprilie, Războinicii au pus tunurile pe Albert. Ei îl acuză că nu își să silința pe traseu, că nu este împlicat nici în camp, și că se bazează mult că va fi susținut de către telespectatori.

Războinicii au pus tunurile pe Albert

A fost un consiliu tensionat la Survivor România. În ediția trecută, au pierdut Faimoșii jocul pentru imunitate și au nominalizat-o pe Irisha să plece acasă. În ediția de sâmbătă, au pierdut Războinicii și a venit rândul lor să nominalizeze.

Dacă la Faimoși nu a fost o decizie grea întrucât Irisha este nou venită, nu a apucat să se integreze în echipă și nici nu a adus multe puncte pe traseu, la Războinici a ieșit foc la nominalizări.

Se pare că toată echipa este supărată pe Albert pe care îl judecă aspru. Andrei a spus chiar că nu înțelege ce a văzut publicul telespectator la el, de îl tot votează să rămână în concurs.

Albert este concurentul care a fost propus spre eliminare de nenumărate ori până acum, și de fiecare dată a fost susținut de către public. Telespectatorii au decis că el merită să rămână în concurs.

Eu mi-am dorit din tot sufletul să ajung la această emisiune, m-am bucurat când am intrat, dar când văd că cineva din echipă nu merită să ajungă pe locul 1 și publicul de acasă tot îl susține, eu personal îmi pierd toată motivația, toată încrederea în mine pentru că suntem mulți în această echipă care ar merita locul 1 sau locul 2. Sindy, Marius, cei care aduc puncte, Pantera, iar ei nu au susținătorii pe care îi are el (Albert). De ce? Pentru că nu știu ce au văzut în el, dar îl susțin săptămânal, iar el promite, dar nu face nimic, a spus Andrei.

Siny, Sorin, Starlin și Marius, dezamăgiți de Albert

În susținerea lui Andrei au venit Sindy, Sorin, Starlin și Marius. Toți sunt de părere că Albert nu-și dă interesul și că îi sfidează. Sindy a încercat într-un mod frumos și diplomat să îi spună că trebuie să-și revină, să fie din nou bun pe traseu, așa cum a fost la începutul competiției.

Nu știu, e foarte ciudat Albert ăsta. Tot timpul zice că nu știe ce se întâmplă cu el, deși toată lumea îi zice că ceea ce se întâmplă cu el e că nu vrea să se concentreze suficient. Poate nu îți dorești atât de mult, ești prea relaxat, nu ești acolo focusat. Nu se vede că își dorește atât de mult. Eu cred că are o legătură cu faptul că el iese tot timpul pe locul 1. Are o legătură că înainte nu era așa, a spus Sindy.

În replică, Albert spune că această nouă nominalizare a venit ca o palmă pentru el și că va face tot posibilul să-și găsească echilibrul, să se concentreze, să se focuseze ca să aducă puncte echipei. Rămâne de văzut, însă, dacă va mai avea ocazia să facă asta și nu va pleca acasă în seara asta.

Alin Sălăjean sare în apărarea lui Albert

Alin Sălăjean a avut câte ceva de zis, după ce războinicii i-au adus cuvinte grele lui Albert. Fostul concurent de la Survivor România 2021 spune că au început toți să dea în Albert, după ce acesta a ieșit favorit de multe ori.

„Din nou dau toti in el, dar din nou Albert va iesi favorit, pentru a șaptea oară consecutiv! Votăm Albert până la capăt! Trei milioane de oameni urmăresc această emisiune. Puneți-vă in locul lui Albert, dar imaginea și locatia să fie în casa voastră, soția si copiii să vă pună la zid timp de șase săptămâni. Ați mai fi in stare de ceva? De nimic, vă spun eu! Măi, oameni buni, în timp ce eram în Republica Dominicană și Albert pierdea două puncte într-o zi, nici nu se termina meciul și spunea „Sălă, diseară avem două ore pe piatră de discutat pentru ceea ce am greșit astăzi, să corectez ce am greșit astăzi”. Cel mai mult de acolo suferă când pierde puncte Albert, credeți-mă!”, a spus pe pagina lui

Comments are closed.