Știri

Survivor România 27 februarie 2021. SURPRIZE URIAȘE într-un nou joc pentru imunitate

Sâmbătă de la ora 20.00 are loc o nouă ediție Survivor România, iar concurenții vor avea parte de un nou joc de imunitate. Emisiunea continuă după ce Roxana Ghiță a plecat acasă cu lacrimi în ochi. Concurenții se luptă în continuare pentru fiecar epunct, așa că se anunță o seară cel puțin interesantă în ambele tabere.

Survivor România 27 februarie 2021. Surprizele se vor ține lanț și astăzi

UPDATE 22:58– Ceartă mare între Roxana Nemeș și ceilalți concurenți. Aceasta îi acuză pe colegii ei că sunt dezorganizați și nu sunt uniți, dar Zanni nu a mai rezistat și a contrazis-o. Situația a degenerat când Jador a venit și și-a spus și el părerea, fiind de acord cu colegul său.

UPDATE 22:19– Războinicii au câștigat cu scorul de 10-3 și au câștogat imunitatea dar și proviziile mult dorite!

UPDATE 21:43 – Scorul este de 6-3 pentru Războinici, care sunt în mare formă și vor să câștige astăzi imunitatea.

UPDATE 20:46– Câștigătorii de astăzi primesc imunitate, dar și provizii pentru zilele următoare.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Aseară Roxana Ghiță a părăsit competiția Survivor România cu lacrimi în ochi. Acum războinicii sunt determinați să câștige, pentru că nu își permit să mai pierdă încă un coechipier.

„Chiar am dat tot din mine până ce corpul meu a cedat și din păcate, nu aș putea să ma refac într-o emisiune de tipul Survivor, pentru că condițiile de aici sunt foarte grele și e foarte frustrant să vrei ceva psihic și să fii capabil să îndepliniști psihic și să treci peste orice barieră și fizic să cedezi, dar totul se întâmplă cu un motiv și sunt sigură că undeva există și planul ăsta, al universului.”, a declarat războinica.

În tabăra Faimoșilor apar alte probleme. Jador nu se simte deloc bine și fanii sunt îngrijorați că acesta ar putea să abandoneze jocul din motive medicale. Cu toate acestea el este optimist și se ține tare, fiind unul dintrei cei mai buni Faimoși.

„Am un psihic foarte puternic, am plecat de la minus 5 și am ajuns să am ce băga la stomac. Familia mea e mândră de mine. Nu pot să nu recunosc că o să dau tot ce pot până mă ajută corpul. Corpul meu mă lasă încet , încet”, a dezvăluit Jador.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla astăzi 27 februarie, de la ora 20.00, la Survivor România, unde atât Faimoșii cât și Războinicii sunt extrem de determinași să câștige jocul de imunitate.

Comments are closed.