Media

Survivor România 4 martie 2021. Faimoșii câștigă recompensa, Războinicii câștigă quiz-ul

O nouă ediție Survivor România se vede la Kanal D joi, 4 martie, de la ora 20.00. Discuțiile dintre Faimoși au ajuns la un alt nivel, iar în centrul atenției sunt acum Ana Porgras și Zannidache. Concurenții au observat o relație apropiată între aceștia, iar Jador i-a dat de gol.

Ce se întâmplă la Survivor în ediția de joi

Actualizare 00.00 Războinicii câștigă Quizul din această seară și au fost invitați la o salată cu pui, așa cum nu au mai mâncat de mult.

Actualizarea 23.17 Un nou Quiz începe la Survivor România. Miza jocului din această seară este: o salată cu pui. Fiecare membru al echipei câștigătoare primește o salată Caesar.

Actualizare 23.11 Războinicii, în special Starlin, sunt supărați pe atitudinea lui Jador. Ei spun că Faimosul vorbește și se comportă urât cu ei și îi condamnă atitudinea,

Actualizare 22.55 Jocul s-a încheiat în favoarea Faimoșilor. Zanni a adus punctul decisiv! Schimb dur de replici între Jador și Starlin. Faimoșii sunt extrem de bucuroși că vor mânca ceva consistent, după atâtea zile în care s-au descurcat cu ce au găsit în junglă.

Actualizare 22.29 Este 9-8 pentru Războinici, punct adus de Romina în defavoarea Elenei Marin. Cosmin de la Faimoși egalează și scorul este 9-9. Urmează meciul de ștafetă! Concurenții luptă pentru recompensă: câte două rulouri cu carne și legume pentru fiecare concurent din echipa câștigătoare.

Actualizare 22.22 Cătălin Moroșanu intră pentru prima dată pe teren în această seară. Faimosul joacă împotriva lui Starlin. După un joc foarte strâns, Starlin reușește să aducă punct pentru echipa lui, iar scorul devine 8-8. Intră pe teren Elena Marin și Romina.

După punctul adus de Maria, diferența dintre Războinici și Faimoși s-a diminuat. Scorul este 5-4 pentru Faimoși. Intră pe traseu în rafalele vântului dominican Zanni și Andrei. Punctul este câștigat de către Zannidache. Faimoșii se detașează cu 6-4.

 

Actualizare 21.50. Este 5-3 pentru Faimoși. Andreea Antonescu reușește să aducă primul punct de când a intrat în competiția Survivor.

Actualizare 21.15 Zanni a obținut primul punct din această seară, reușind să-l învingă pe Sorin de la Războinici. Scorul este egal, după meciul dintre Andrei și Culiță.

Actualizare 21.09. Începe jocul! Concurenții au la dispoziție 1 minut în care să facă strategiile. Războinicii și-au propus să aducă fiecare câte un punct. Faimoșii vor cu orice preț să obțină recompensa din seara asta. Zanni și Sorin deschid jocul!

Actualizare 20.41 Se discută despre relația dintre Zanni și Ana Porgras. Amândoi sunt deranjați de speculațiile care planează asupra lor.

Sunt niște copilării. Jador spune special ce spune, iar Ana mușcă momeala. El are nevoie de reacție când spune ceva, nu vrea să taci. Ana i-a dat apă la moară, a spus Zanni.

Actualizare ora 20.00. Survivor România a început! În seara asta este jocul pentru recompensă. Concurenții își doresc foarte mult să primească provizii. Jador este supărat că a fost nevoit să o voteze pe Majda.

Pe de altă parte, Războinicii sunt de părere că era mai bine pentru ei să plece Elena, care este considerată o sportivă bună.

O să fim bine și o să îi băgăm și în următoarele consilii de eliminare, ca să plece cât mai mulți de la ei, a spus Musty de la Războinici.

După eliminarea Majdei din echipa Faimoșilor, tensiunile nu doar că nu s-au încheiat, dar au crescut la Survivor. Noile controverse apărute în tabăra vedetelor se învârt în jurul presupusei relații dintre Ana Porgras și Zannidache. Ei nu recunosc nimic, dar ceilalți concurenți au observat indicii care i-au dus cu gândul că este ceva mai mult acolo.

Jador este cel care i-a dat de gol și a spus că vor să ascundă relația. Cântărețul și-a spus părerea sincer despre ei, considerând că nu sunt deloc compatibili.

Vor să îți ascundă relația, nu știu ce vor. Eu cred că fata asta nu se potrivește deloc, sincer, cu el, a spus Jador.

Cu toate astea, nici Ana și nici Zanni nu recunosc că ar fi ceva între ei. Zannidache a spus că Ana nu este iubita lui și nu va fi niciodată.

Albert este pus la zid de Războinici

Și la Războinici sunt probleme, însă de cu totul alt fel. Albert este pus la zid de către colegii lui de competiție care spun că tânărul nu s-a integrat și că nu este sincer.

El nu știe să fie într-o echipă și nu se va integra, indiferent cât va sta aici, a spus Sorin de la Războinici. Îmi spune mie o poveste, lui o poveste și celuilalt altă poveste, a completat Maria.

În ediția de joi, 4 martie 2021, Faimoșii și Războinicii luptă pentru recompensă. Sunt destul de slăbiți, din cauza alimentației proaste și a efortului intens pe care îl depun pe traseu, iar mâncarea este tot ce le lipsește. Cum Majda a fost eliminată, Zannidache de la Faimoși este sigur că sunt șanse mari de partea echipei sale, considerând că Majda era veriga slabă.

Comments are closed.