Media

Survivor România, ediția de duminică, 16 mai. Cine pleacă din competiție

Ediția Survivor România de duminică, 16 mai ține în suspans telespectatorii care sunt nerăbdători să afle numele celui, sau celor care vor fi eliminați.

Bogdan, ultimul băiat care a intrat în echipa Războinicilor.

„Concurentul care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului dintre cei cinci și pentru care visul Survivor România se termină acum și aici, în această seară, este Bogdan.”, a spus Daniel Pavel.

Bogdan nu a fost surprins de această veste, având în vedere că se aștepta să părăsească emisiunea, la fel cum a precizat și în momentul în care colegii l-au propus spre eliminare.

Conștient că performanțele de pe traseu nu au fost la un nivel înalt, Bogdan a considerat că decizia este una corectă, acesta părăsind competiția cu zâmbetul pe buze.

„Ce să zic? Mă simt, în primul rând, foarte câștigat pentru că am luat parte la această experiență, pentru că am cunoscut toți acești oameni pe care îi urmăream la televizor și de fiecare dată când îi vedeam că intră pe câte un traseu mă întrebam: Oare cum o fi? Oare cum este să intri pe traseu, să intri în apă, să ieși din apă, pe teren.

În mare parte mă simt foarte, foarte câștigat. Îmi pare și rău că nu pot să mai lupt în continuare alături de colegii mei și, cumva, i-am lăsat știrbi de un om după ce că și așa eram puțini. Sper că le-am făcut o părere bună și că am fost alături de ei, atât cât am putut. Ne vedem acasă și vă aștept cu mare drag! Nu cred că am stat niciodată atâtea zile fără să vorbesc cu cineva din familie și, în al doilea rând, deși nu sunt un om care să mănânce foarte mult și mă adaptez, mi-am dat seama cât de important este să apreciem că avem ce mânca și să putem să ajutăm la rândul nostru, atunci când vom ajunge acasă, oamenii care efectiv nu au ce mânca și care trăiesc cum am trăit noi aici, cu puțin, cu ce găsesc. Astea sunt cele mai importante lecții pe care le-am învățat aici.”, a spus Bogdan.

Favoritii publicului, duminica

Daniel Pavel a anuntat cine se afla in fruntea clasamentului decis de telespectatori in aceasta saptamana, in echipa Faimosilor. Astfel, favoritul publicului, cel care a acumulat cele mai multe voturi de sustinere in echipa rosie, a fost Zanni. Acesta le-a multumit sustinatorilor sai pentru voturile acordate si in aceasta saptamana in competitie si a fost nevoit sa mai faca o nominalizare.

 

Ca si pana acum, Zanni a decis sa o nominalizeze tot pe Elena Marin spre eliminare, in ciuda faptului ca cei doi au declarat de curand ca au ingropat securea razboiului. 

“Multumesc din tot sufletul meu pentru cei care ma voteaza si ma sustin acasa! Desi mi se pare ca e atat de greu sa ma exprim, sa ma manifest, pentru ca e distanta asta atat de mare si sunt intr-un loc care chiar ma simt de multe ori confuz! Simt ca am ajuns totusi in sufletul lor! Vreau sa oficializez in momentul de fata, pentru cei de acasa ceva batut in cuie, ca echipa Faimosilor nu este o echipa unita, nu va fi niciodata si toate imbratisarile si toate bucuriile si toata dragostea este doar de fatada! In seara asta a inceput razboiul pentru indepedenta si pentru interese!(…) Pentru ca Elena a dat mai devreme din cap la spusele Irishei, eu inainte de consiliu, am facut niste calcule si nu stiam pe cine sa votez, dar pentru ca Elena a dat mai devreme din cap la spusele Irishei, pentru ca se simte puternica, ca sustine si Irisha niste porcarii, pe care de fapt nu le sustine, pentru ca nu le poate argumenta, pentru chestia asta Elena o sa primeasca votul meu cu toate dragostea, ca eu nu am nimic cu ea!”, a spus Zanni.

Ulterior, Daniel Pavel a anuntat cine este concurentul favorit al publicului si in echipa Razboinicilor. Unde si de aceasta data, Albert a fost cel mai sustinut de public dintre concurentii echipei albastre. Astfel, acesta s-a salvat de la eliminare si a fost nevoit sa mai faca o nominalizare. In cele din urma, Albert a decis sa il nominalizeze din nou pe Sorin, argumentand ca el este singurul coleg din echipa sa pe care ar putea sa-l voteze.

“Vreau sa multumesc mult publicului ca inca ma sustine si ca sunt alaturi de mine! Sunt intr-o faza a competitiei in care chiar am nevoie, devenim mult mai buni, devenim mult mai putini si chiar am nevoie pentru a ajunge cat mai departe de sutinerea publicului!(…) Vor fi doua criterii: din puct de vedere social si sportiv! O sa votez cumva si cu inima! Votul meu va merge catre Sorin! Se stie clar de tensiunile dintre noi care au fost! Noi nu am rezonat niciodata! Nu este o noutate! Si mai ales ca ma gandesc si la echipa ca el nu stiu cat de mult va mai putea ajuta echipa nici pe plan sportiv!”, a spus Albert.

Au fost propuși spre eliminare doi concurenți din echipa Faimoșilor și un Războinic. Este vorba despre Ștefan, Sebastian și Bogdan. Cine pleacă acasă?

Cine părăsește emisiunea Survior România

În seara aceasta se joacă pentru recompensă, deci nu va fi un joc tensionat de pe urma căruia se vor face eliminări.

Survivor România, ediția de duminică, 16 mai. Cine pleacă: Ștefan, Sebastian sau Bogdan?

Totuși, motiv de tensiune există, pentru că sunt trei concurenți care așteaptă să afle dacă rămân în concurs, sau se întorc în România.

Survivor România, ediția de duminică, 16 mai. Cine pleacă: Ștefan, Sebastian sau Bogdan?

Au fost nominalizați să plece acasă: Sebastian Chitoșcă și Ștefan Ciuculescu de la Faimoși, alături de Bogdan Urucu de la Războinici.

Survivor România, ediția de duminică, 16 mai. Cine pleacă: Ștefan, Sebastian sau Bogdan?

În ediția de sâmbătă, 15 mai 2021 a fost eliminat Sorin din echipa Războinicilor. Concurentul era accidentat la picior și stătea pe bancă de mai multe săptămâni. În urma unor investigații amănunțite, medicii au decis că nu mai poate intra pe teren. Vizibil afectat de cum au evoluat lucrurile pentru el, Sorin a spus că va pleca acasă împăcat cu tot ce a făcut în competiție.

Sorin de la Survivor s-a împăcat cu Albert

El și-a luat la revedere de la toți concurenții, inclusiv de la Albert cu care a avut un conflict major.

Dan, cumva mă așteptam. Am văzut și eu rezultatele. E destul de grav față de ce credeam eu, sunt destule probleme la genunchiul meu. Am stat 4 luni jumate aici. Psihic am dat dovada ca am dus-o destul de bine. Fizic se pare că nu, deși mi-am dorit, aș fi în stare să îmi risc piciorul pentru echipa asta. Pentru cei care au avut incredere în mine, meritau să mă vadă pe traseu cu riscul de a rămâne cu piciorul acolo. Cei apropiați mi-ar fi spus să nu îmi risc sănătatea și să vin acasă. Ce pot să zic este că, așa cum am zis la inceput, nu mă intereseaza finala, ci experiența, a spus Sorin Pușcașu când a aflat că va pleca acasă.

Plecarea lui Sorin i-a întristat pe Războinici, dar i-a bucurat pe Faimoși care sunt de părere că această eliminare va destabiliza și va slăbi echipa Războinicilor.

Rămâne de văzut dacă va fi așa, sau dacă, dimpotrivă, Războinicii vor fi mai puternici și mai sudați ca echipă, de acum înainte.

Comments are closed.