Media

Survivor România, ediția de duminică, 22 mai: Cine părăsește competiția, accidentare dureroasă

Duminică, 22 mai 2022, PRO tv difuzează o nouă ediție de Survivor România 2022. Încep în forță jocurile individuale cu cei opt concurenți care au rămas în competiție până în acest punct. Ultimul eliminat a fost TJ Miles, în ediția de marți, 17 mai 2022. Emisiunea din această seară promite foarte multe surprize!

Cine părăsește competiția Survivor în ediția de duminică, 22 mai 2022

Oficial în această ediție încep jocurile individuale. În concurs au mai rămas opt concurenți care luptă doar pentru ei înșiși, nu și pentru echipă cum s-a întâmplat până acum. Cei cinci băieți și cele trei fete care au rămas în concurs sunt pe cont propriu. Unul va câștiga jocul din această seară, el fiind și cel care va obține imunitatea. Toți ceilalți vor fi vulnerabili în fața nominalizărilor și bineînțeles a voturilor venite din partea telespectatorilor.

În ediția de duminică, 22 mai 2022, potrivit paginii Viperele_Vesele, primul colan de imunitate va fi câștigat de către Marian Drăgulescu, iar al doilea va fi revendicat de către Elena Chiriac, în timp ce Oana se va accidenta grav la mână.  Ștefania Ștefan va fi prima concurentă eliminată de la jocurile individuale, iar Marian Drăgulescu o va urma.

Câți concurenți au rămas la Survivor România 2022

În acest punct al competiției Survivor România 2022, când au început jocurile individuale, în concurs au rămas opt concurenți, între care trei fete și cinci băieți. este vorba despre: Oana Ciocan, Ștefania Ștefan, Elena Chiriac, Alexandru Nedelcu, Ionuț Popa, Marian Drăgulescu, Blaze și Alex Delea.

Ei luptă pe cont propriu, de acum, pentru marele premiu pus la bătaie de producția show-ului Survivor România 2022: 100.000 de euro.

Ultimul concurent eliminat din competiție înainte de individuale a fost TJ Miles. Tik-toker-ul a părăsit emisiunea după o lungă perioadă de timp în care, deși a fost nominalizat spre eliminare de către colegii său, publicul telespectator l-a votat și l-a ținut în competiție.

Marea finală a show-ului concurs Survivor România 2022 de la Pro TV va avea loc pe 31 mai 2022.

Comments are closed.