Media

Survivor România, ediția de duminică, 30 mai 2021. Tensiuni care se lasă cu o eliminare

Este seara eliminării la Survivor România 2021. Un concurent va fi eliminat din competiție. Poate fi un Războinic sau un Faimos, dar totul ține de votul telespectatorilor. Adelina Damian și Andreea Lodbă sunt cele două concurente propuse spre eliminare.

Andreea, eliminată de la Survivor România 2021

Pentru Andreea parcursul în competiția Survivor România se oprește în această seară, ea a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului. Faimoasa a izbucnit în lacrimi, nu și-ar fi dorit ca parcursul său să se încheie atât de repede.

”Nu-și mai au rost cuvintele acum, sentimentul este foarte puternic, emoția este foarte puternică, după cum am spus, mi-aș fi dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă ca am venit în competiție mult prea târziu față de colegii mei, la fel cum a mai spus, nu am reușit să demonstrez la fel de mult cum au făcut-o ei, totodată, sunt împăcată cu ideea că am fost, am luat parte la toată aventura, am învățat extrem de multe lucruri, am reuțită să conviețuiesc alături de oameni extraordinari, mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, povești care m-au inspirat, care mi-au oferit o lecție…”, a spus Andreea printre lacrimi.

Prezentatorul emisiunii a dezvăluit că favoritul săptămânii din echipa Faimoșilor este Zanni, care la rândul său l-a propus spre elimnare pe Ștefan, pe motiv că este cel mai nou concurent din echipa lor. De partea cealaltă, favoritul din echipa Războinicilor este Albert, care l-a propus spre eliminare pe Marius.

Cine părăsește Survivor România, în ediția din 30 mai

În Consiliul de Eliminare de la Survivor România sezonul 2, ediția de duminică, 30 mai 2021, au intrat Faimoasa Andreea Lodbă și Războinica Adelina Damian. Se anunță o seară grea pentru cele două concurente, pentru că ambele își doresc să rămână în competiție.

În această ediție are loc jocul pentru comunicare, o miză extrem de importantă atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici. Cu toții își doresc enorm să ia legătura cu familia, cu cei dragi care îi așteaptă acasă și îi privesc cu sufletul la gura, din fața micilor ecrane.

Deși părea că s-au liniștit, tensiunile dintre Ștefan, Sebastian și Zannidache ies din nou la suprafață și vor avea loc nou schimburi de replici.

Andreea și Adelina propuse spre eliminare

Cele două concurente propuse spre eliminare sunt Andreea și Adelina. Amândouă au dat de înțeles că sunt resemnate cu decizia colegilor lor, dar au ținut să precizeze că își doresc să mai rămână în competiție.

Din punct de vedere al punctelor aduse în echipă, săptămâna aceasta nu a fost una reușită nici pentru Andreea de la Faimoși, nici pentru Adelina de la Războinici.

Nu știu, mă încearcă și un plâns și un răs, e foarte ciudat. Există în viața lucruri interesante și lucruri importante, și cumva am simțit că maturizarea a venit când mi-am dat seama cum să fac diferența ele, sau să-mi dau seama care sunt lucrurile interesante și care sunt importante, a spus Adelina când a aflat ca este nominalizată spre eliminare.

Andreea Lodbă de la Faimoși a spus că se aștepta să fie nominalizată de către coechipierii săi pentru că este cea mai nou venită în competiție și nu a avut timp să demonstreze prea multe. Andreea se gândește, totuși, că fiind și un Războinic nominalizat, are șanse mai mari să nu plece ea acasă.

Citește și: Cum arată iubita lui Daniel Pavel

Mă așteptam la asta. E normal să fie așa. Sunt cea mai nou venită în echipă. Sunt cea care a reușit să demonstreze cel mai putin pe treseu, de aceea nu o să-i condamn. Dacă va fi să plec, știu cu siguranță că mă întorc acasă, a spus Andreea Lodbă în Consiliul de eliminare.

Duminică, 30 mai 2021, are loc ultima ediție Survivor din această săptămână. Este meci pentru comunicare și seară de eliminare.

Comments are closed.