Media

Survivor România, ediția de joi, 20 mai. Spiritele se încing între Culiță și Raluca Dumitru

Survivor România, joi 20 mai. Spiritele se încing în prima ediție Survivor a săptămânii. În prim plan este Culiță care are un schimb dur de replici cu Raluca Dumitru. Ceva grav trebuie să fi fost la mijloc, dacă Faimosul a ajuns să răbufnească. El este cel mai tăcut dine echipa lui și militează mereu pentru pace în camp.

Survivor România, ediția din 20 mai

Culiță și Raluca Dumitru sunt protagoniștii unui conflict fără precedent la Survivor România 2021. Faimoasa va face un gest urât la adresa coechipierului ei și îi va arunca cu nisip în ochi. Totul a plecat de la faptul că Faimosul i-a spus Ralucăi Dumitru că e falsă.

Ești singura persoană care îmi spune că sunt fake, ok?, a spus Raluca Dumitru.

Da? Ia, uite-i… Ce e asta, de ce ești așa țărancă? Ce-i comportamentul ăsta de mahala, femeie?!, a reacționat Culiță.

Raluca Dumitru se ceartă și cu Ștefan Ciuculescu.

Mă iei și pe mine de codițe?, a întrebat Ștefan Ciuculescu.

Nu te iau de codițe, vezi că eu nu te-am amenințat, a spus Raluca.

Tensiunile au apărut în seara în care Cosmin a fost la doar un pas de a pleca acasă. El a fost nominalizat de către Ștefan, și a rămas în competiție doar pentru că Bogdan de la Războinici a avut mai puține voturi de la telespectatori.

Meci pentru recompensă la Survivor România

În seara aceasta, Faimoșii și Războinicii au meci pentru recompensă. Vor trage tare să câștige pentru a mânca.

La ultimul consiliu de nominalizare, de săptămâna trecută, Bogdan de la Războinici a fost eliminat. Concurentul a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Era o decizie cumva asumată. Înainte de consiliu am vorbit cu toți colegii mei și am căzut de acord că sunt cel mai puțin experimentat din această competiție. Am zis să fiu eu cel care voi fi nominalizat și să sperăm să am eu șansa să rămân în această competiție. Rămâne de văzut., a spus Bogdan când a fost nominalizat.

Show-ul Survivor România este difuzat de joi până duminică, de la orele 20.00, pe Kanal D.

Comments are closed.