Media

Survivor România, ediția de joi, 27 mai 2021. Seara unificării celor două echipe

Ediția de joi, 27 mai 2021, de la Survivor România vine cu un element de noutate care a fost anunțat de către Daniel Pavel încă de săptămâna trecută. În această seară, la Survivor are loc unificarea celor două echipe: Războinicii și Faimoșii.

Petrecere de unificare la Survivor

Unificarea Faimoșilor cu Războinicii se va face printr-o petrecere de pomină, în care concurenții celor două echipe vor avea ocazia să socializeze și să se cunoască mai bine. Unificarea celor două echipe are loc într-o perioadă în care Faimoșii sunt dezbinați ca echipă, iar Războinicii au rămas mai puțini și au reușit să câștige patru meciuri la rând.

Au trecut patru luni și jumătate de când sunt în competiția Survivor România – sezonul 2, iar acum a venit timpul să lupte fiecare pentru el. Asta înseamnă unificarea echipelor la Survivor.

O etapă nouă, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit față de ce s-a întâmplat până acum. Veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți atât de mult și e vorba despre acele lucruri esențiale, însă veți face duș. Vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală. La Survivor vine  momentul unificării, a anunțat prezentatorul emisiunii.

Fanii emisiunii îi vor vedea pe concurenți complet transformați, aranjați și îmbrăcați la patru ace, pregătiți pentru petrecerea care simbolizează unificarea Faimoșilor cu Războinicii.

Cucu eliminat de la Survivor

În ediția de duminică, 23 mai 2021, concurentul eliminat din competiție a fost Cucu. Zanni a fost cel mai votat Faimos, iar el l-a nominalizat spre eliminare pe Cucu, cel care s-a văzut nevoit să plece acasă.

Mă bucur că am stat cu acești oameni frumoși timp de o lună. Îmi pare rău că nu am reușit să ajung până spre final. Probabil aveam mai multe șanse să vin de la început. Atât am rezistat, mă bucur că v-am cunoscut. Îmi pare rău că în punctul ăsta important trebuie să vă părăsesc, a spus Cucu după ce a aflat că este eliminat.

Cucu a ratat, astfel, o etapă foarte importantă din Survivor, și anume unificarea echipelor. Cu toate astea, el a plecat demn, i-a îmbrățișat pe coechipierii lui și le-a urat succes, cu îndemnul: cel mai bun să câștige.

Comments are closed.