Magazin

Survivor România: Zanni a surprins pe toată lumea cu declarațiile sale

Ediția de vineri seară de la Survivor România, difuzată pe Kanal D, a adus multe surprize concurenților, dar și telespectatorilor. Daniel Pavel a făcut, pe 14 mai, un anunț pe care nimeni nu dorea să îl audă, scandalul dintre Zanni și Ștefan continuă, la fel și cearta dintre Elena Marin și Raluca Dumitru. Află detaliile în continuare!

Daniel Pavel a făcut aseară un anunț neașteptat și trist pentru unul din concurenții Survivor 2021.

Prezentatorul Survivor România a anunțat că: “Drumul tau se opreste aici!”

Este pentru prima oară când, într-un Consiliu de Nominalizare, cel de-al doilea din aceasta săptămâna, un concurent este eliminat.

Ștefan și Sebastian sunt nominalizați pentru eliminare în primul Consiliu al săptămânii! Amândoi au primit câteva patru voturi de la colegii lor. De asemenea, Culiță Sterp a fost votat de Andreea Lodbă, care a deci să fie imparțială.

În ediția de sâmbătă, 15 mai 2021, aflăm cine va părăsi competiția Survivor România.

În consiliu, Zanni a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Ștefan

Zanni a dezvăluit adevăratul motiv pentru care el și Ștefan s-au certat. Se pare că alegerea pe care Zanni a făcut-o l-a nemulțumit pe Ștefan, moment în care acesta din urmă a răbufnit. Zanni a recunoscut că a făcut totul pentru a-l enerva pe Ștefan, însă nu s-a gândit nicio secundă că lucrurile se vor termina astfel.

Vizibil deranjat de atitudinea lui Ștefan, Zanni a spus că reacțiile concurentului de la Survivor România 2021 au la bază foarte multe frustrări și că din acest motiv nu îl ia în serios. Zanni este de părere că el nu a greșit cu nimic, motiv pentru care nu înțelge de ce Ștefan a răbufnit.

„E și de plâns și amuzant ce se întâmplă. Nu știu ce prefer eu să fac. Aș putea să plâng și eu, vai ce mi s-a întâmplat, ce mi se întâmplă, câte acuze mi se aduc. Vinovați suntem toți, dar eu nu sunt vinovat pentru frustrările altora, pentru nemulțumirile altora. Prefer să râd pentru că știu ce se încearcă. Am anunțat de foarte mult timp că va urma războiul de independență și războiul pentru interese.

Lumea se va certa ca să rămână cât mai mult în competiția asta(…). A plecat de la o joacă azi, că l-am ales pe Marius Crăciun, dar special l-am ales ca să văd cum reacționează Ștefan. Dintr-o chestie din asta puteam să nu mai ajung la consiliu, e de două ori cât mine Ștefan, nicio secundă nu mi-a fost frică de el, eu nu sunt bătăuș. Puteam să nu mai ajung la consiliul ăsta că el nu știu pe unde a trăit, pentru mine e o cauză pierdută.

Pot să fiu serios și să spun că s-a ajuns prea departe(…). Lui Ștefan îi zic cu toată dragostea că eu în continuare îl simt un băiat sincer. Pentru mine e o cauză pierdută pentru că nu am ce să vorbesc cu el, dar îi înțeleg frustrarea, frica, îi înțeleg alianțele pe care le face, îi înțeleg ieșirile, numai că nu au ce căuta aici și atât timp cât ești slab psihic, nu e vina mea că ești slab psihic.”, a spus Zanni în consiliul de nominalizare.

Replici acide și între Elena Marin și Raluca Dumitru

Elena Marin i-a luat apărarea lui Ștefan, Raluca Dumitru a ținut să îi reproșeze Faimoasei că nu este atât de corectă pe cât își dorește să pară.

Raluca Dumitru este o fire vulcanică și nu se poate abține de la comentarii, mai ales atunci când consideră că dreptatea este de partea ei. Faimoasa a criticat-o pe Elena Marin pentru că i-a luat apărarea lui Ștefan, iar ulterior, discuția a degenerat și cele două au ajuns să vorbească despre amenințările din trecut.

Elena Marin a subliniat că a fost amenințată de Raluca Dumitru, iar aceasta, la rândul ei, a spus că nu a avut intenția de a folosi violența și că își asumă ceea ce a spus la nervi.

Raluca Dumitru: Nu te-am auzit că nu ți-a plăcut reacția lui (n.r a lui Ștefan) când a sărit la gâtul lui Zanni. Vorbeam de corectitudine și de faptul că tu, Elena, ești corectă 100% în această competiție.

Elena Marin: Discuțiile pe care le-am avut cu Ștefan, la una dintre ele a fost și Cucu prezent, i-am spus că nu am fost de acord cu reacția lui, i-am spus că îl rog să se tempereze, faptul că nu a auzit Raluca nu înseamnă că nu am spus lucrul acesta.

Faptul că, într-adevăr, i-am spus lui că a avut curajul să le spună în față așa cum îi vede îmi asum și am spus și mai devreme, da, am făcut acest lucru.(…). Consider că suntem fete și că nu ar trebui să începem să ne amenințăm și să ne spunem că ne batem, că sunt bătută când ajung în țară și că ea a făcut lucrurile astea și că a mai bătut alte fete. Mi se pare prea urât pentru noi ca fete.

Raluca Dumitru: Mi se pare că exagerează foarte mult Elena pentru că ei așa îi place, să dramatizeze și să exagereze, să plângă foarte mult. Cred că i-a dat și o lacrimă când am amenințat-o că o iau de codițe. Cred că s-au supărat codițele între ele. De la a spune ceva și până la a face ceva este drum lung.

Da, eu sunt mai vulcanică, dar nu a atins-o nimeni, nu cred că am urlat la ea. Da, a fost o vorbă pe care am spus-o la nervi, da, îmi asum ceea ce spun, nu cum faci tu: „te rog, eu nu sunt așa, mie nu îmi place așa.” Să nu uităm că Ștefan vede doar când eu mă iau de tine, dar când tu faci glume sau mă ataci nu vede niciodată.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.