Media

Survivor România, ediția de vineri, 26 martie. Jador este pus la zid și de Războinici și de Faimoși

Kanal D difuzează o nouă ediție a reality show-ului Survivor România 2021, în această seară de la ora 20.00. Tensiunile ating noi cote și Jador – care momentan stă pe banca de rezerve, este luat în colimator atât de colegii lui Faimoși, cât și de Războinici.

Survivor România 2021 – ediția din 26 martie

Jador este pus la zid de către Războinici, dar mai ales de către colegii lui, fapt care îl afectează teribil. Și în edițiile trecute, Faimosul a spus că nu îl supără nimic mai tare decât faptul că are probleme cu coechipierii săi.

Greșește cu siguranță! Mi se pare un copilaș mic și răsfățat de cinci ani, a spus Elena Marin despre Jador. Este ca un vampir energetic, ne seacă de energie de fiecare dată prin toate glumele lui proaste, a spus Cosmin Stanciu. Că ești tu, poți să fii cel mai needucat, cel mai mitocan, dar nu ești cu mine, vere”, a conchis Zanni la testimoniale.

Cântărețul s-a accidentat la unul dintre membrele inferioare și este dependent de o cârjă ortopedică. Chiar dacă nu mai poate intra pe traseu, Jador și-a găsit o activitate care să îl țină ocupat: îi face la psihic pe Războinici. Se duce lângă ei, la proba finală, le strigă în ureche și îi descurajează în fel și chip. Din acest motiv, toți războinicii au avut de comentat și au spus că este mascota emisiunii.

Tunete și fulgere în echipa Războinicilor

Pe de altă parte, nici în echipa Războinicilor nu este liniște. Mocnesc niște conflicte vechi care ies la iveală după fiecare înfrângere.

În seara aceasta se joacă pentru imunitate. Este primul meci al săptămânii în care se va adjudeca imunitatea. Pe lânga asta, echipa câștigătoare va primi o recompensă de zile mari.

În seara asta, de la orele 20.00 asistăm la un nou joc pentru imunitate și pentru o recompensă cel puțin interesantă.

Comments are closed.