Media

Survivor România, ediția din 15 mai. Șoc total pentru concurenți, eliminare neașteptată

Ediția Survivor de sâmbătă, 15 mai va fi, de departe, cea mai tensionată dintre toate care au fost difuzate până acum de Kanal D. Daniel Pavel va anunța concurentul care va părăsi competiția, deși aceasta nu este seară de eliminare. În mod obișnuit, regulamentul concursului spune că eliminările se fac în ediția de duminică. Se pare că este vorba despre ceva grav la mijloc, o situație fără precedent, care va duce la eliminarea unui Faimos sau a unui Războinic.

Sorin, concurentul din echipa Războinicilor  care a stârnit nenumărate controverse, este nevoit să părăsească emisiunea din cauza problemelor de sănătate.

Din dorința de a aduce cât mai multe puncte pentru echipă, acesta a dat totul pe traseu, iar în cele din urmă s-a accidentat grav. Dacă la început medicii i-au dat șanse reale de recuperare, ulterior, după mai multe investigații, specialiștii au considerat că problema de sănătate este mult prea gravă pentru a se rezolva într-un timp scurt, astfel că Sorin nu a mai primit acceptul să intre pe traseu.

„În această seară am o serie de vești mai puțin plăcute, iar una dintre ele privește un membru al echipei Războinicilor. Așa cum o spunem de fiecare dată la Survivor, sănătatea este pe primul loc pentru noi.

Sorin, ai avut o accidentare care te-a ținut pe banca Războinicilor vreme de 3 săptămâni și ai avut nevoie de investigații medicale suplimentare. În urma ultimului set de analize, medicii au luat o decizie în ceea ce te privește pe tine. Pentru tine, Sorin, din păcate, Survivor România se oprește în această seară.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

„Dan, cumva mă așteptam, am văzut și eu rezultatele, e destul de grav față de ceea ce credeam eu că pot să am la genunchi, sunt foarte multe probleme la genunchiul meu.

Din păcate, nu îmi doream chestia asta, îmi doream să ajung cât mai departe, să mă bucur de toată experiența asta. E foarte greu. Am stat patru luni și jumătate aici. Sunt sigur că aș fi putut să stau și mai mult și dacă se termina competiția tot aș mai fi rezistat. Psihic am dus-o bine, fizic se pare că nu, deși mi-am dorit și încă îmi doresc să intru în continuare pe traseu. Bineînțeles, nu mai e cazul, dar aș fi în stare să îmi risc piciorul pentru echipa asta, pentru cei care au avut și au încredere în mine.”, a spus Sorin, printre lacrimi. 

Al doilea joc de imunitate al săptămânii

În seara aceasta, la Survivor are loc al doilea joc de imunitate al săptămânii. Războinicii și Faimoșii se luptă pentru a scăpa de nominalizare și implicit de pericolul de a fi trimis acasă. Tot în seara aceasta, prezentatorul Emisiunii, Daniel Pavel anunță că Survivor se încheie pentru unul dintre concurenți.

Să fie vorba despre un Faimos, sau despre un Războinic. Aflăm împreună în seara aceasta, de la orele 20.00, pe Kanal D.

Bună seara de la cel de-al doilea consiliu de nominalizare și ultimul. În această seară am o serie de vești mai puțin plăcute. Pentru tine, Survivor România se oprește în această seară, asta va spune Daniel Pavel în consiliul de nominalizare din această seară.

Fanii emisiunii stau ca pe ace. Unii cred că cel care va pleca acasă este Sorin de la Războinici. El este accidentat și stă pe bancă de câteva săptămâni. Este posibil să aibă soarta lui Cătălin Moroșanu și a lui Jador, care au fost eliminați de la Survivor din motive medicale.

Ștefan și Sebastian – propuși spre eliminare

La primul consiliu de nominalizare al săptămânii, au fost propuși spre eliminare Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă. În urma votului telespectatorilor vom afla cine este Faimosul care rămâne în competiție, respectiv cine pleacă acasă. Este o seară importantă, cu decizii grele, la Survivor România 2021.

Comments are closed.