Media

Survivor România, ediția din 18 aprilie 2021. Apare un concurent nou, hotărât să câștige

Ediția Survivor România 2021 de duminică, 18 aprilie 2021 se anunță incendiară. Un nou concurent va intra în lupta pentru marele trofeu, însă nu se știe încă de partea cărei echipe. Tot în seara aceasta, un Faimos sau un Războinic va părăsi Republica Dominicană. Totul ține de votul telespectatorilor.

Survivor România, duminică 18 aprilie 2021

După jocul de comunicare, Daniel Pavel va face un anunț care va lua prin surprindere pe toată lumea. Se pare că doi concurenți de la Survivor România 2021 au încălcat regulamentul competiției, iar pentru ca astfel de situații să nu se mai repete, aceștia vor suporta consecințele.

„Doi concurenți care au încălcat regulamentul.

Ei bine, faptele voastre, dragilor, nu pot fi trecute cu vederea.”, va anunța Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Cine va câștiga jocul de comunicare, ce concurenți vor fi penalizați, dar și cine va părăsi competiția Survivor România 2021 poți afla urmărind ediția de duminică a emisiunii, difuzată la Kanal D, de la ora 20:00.

Irisha sau Albert? În seara aceasta aflăm care dintre cei doi pleacă acasă. Până acum Albert a fost susținut de public, deși a tot fost nominalizat spre eliminare. În același timp, Irisha a intrat de puțin timp în concurs, dar pentru că nu a adus puncte, Faimoșii au decis să o nominalizeze spre eliminare.

Albert a intrat în colimatorul Războinicilor care l-au acuzat că nu își dă interesul nici pe traseu și nici în camp și că se bazează pe votul telespectatorilor. A tot fost susținut în ultima vreme și colegii lui cred că nu merită să fie votat.

De foarte multe ori, Albert ne dă emoții foarte mari, mai ales la punctele astea importante și nu se concentrează. Știe că este ultimul punct de luat și nici atunci nu vrea să se concentreze, a spus Sindy.

De ce nu-și mai dă Albert interesul

În apărarea lui, Albert a susținut că va încerca să se echilibreze și să se concentreze mai mult la probele sportive, ca să aducă puncte echipei sale. El spune că nimănui nu-i place să piardă, și că își dă tot interesul, mai ales de când a văzut cât de mulți oameni îl susțin de acasă.

Sindy: De când ieși favorit în fiecare săptămână ți s-a întâmplat ceva, nu știu.

Albert: Nu are nicio treabă, tocmai d-asta în ultima săptămână am vrut atât de mult să aduc puncte și să aduc totemul în echipă încât cred că m-am grăbit, tocmai ca să aduc punctele mai repede.

Din partea Faimoșilor este nominalizată Irisha, însă după jocul de comunicare din această seară există posibilitatea să nu plece nici ea, nici Albert și o cu totul altă persoană. Totul în funcție de voturile telespectatorilor care vor decide concurentul cel mai susținut de public.

În seara aceasta, Daniel Pavel va anunța ce sancțiuni primesc doi concurenți care au încălcat regulamentul.

Comments are closed.