Media

UPDATE/Survivor România, ediția din 27 iunie. Sebastian Chitoșcă a fost eliminat! Urmează probe individuale

UPDATE – Anunț major la Suvivor România 2021, de săptămâna viitoare probleme vor fi individuale. Nu vor mai fi echipe!

Update: Concurentul eliminat în această seară de la Survivor România este Sebastian Chitoșcă.

Survivor România, ediția de duminică, 27 iunie. Este seară cu eliminare. Ultimul joc al săptămânii aduce și o eliminare care va cântări greu pentru finalul competiției. Doi faimoși au fost propuși spre eliminare. Este vorba despre Elena Marin și Sebastian Chitoașcă.

Ediția de duminică, 27 iunie, Survivor România

Update ora 23.07. Zannidache este concurentul cel mai votat de la Faimoși în această săptămână. El are o susținere mare din partea telespectatorilor.

Concurentul care a acumulat cele mai puține voturi și pentru care se încheie Survivor România, chiar în această seară, este: Sebastian Chitoșcă.

Mă așteptam. Am presimțit asta. Nici nu știu ce să mai zic pentru că simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în competiție și până acum. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă lupt cu Zannidache. Voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportiv. Acesta este singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici. Niciodată nu am spus că visul meu este să câștig, a spus Sebastian Chitoșcă.

În ultima emisiune din această săptămână are loc meciul concurenții Survivor România și Survivor Grecia. Faimoșii români se vor uni cu cei greci, respectiv Războinicii români se vor uni cu cei din Grecia. Astfel organizate echipele se va da start meciului pentru recompensă.

De departe, cele mai mari tensiuni vor fi nu la joc, ci la consiliul de eliminare. În seara aceasta, fără niciun dubiu, un concurent va părăsi emisiunea. Este vorba despre un faimos, pentru că săptămâna aceasta, Războinicii au câștigat ambele jocuri pentru imunitate și s-au pus la adăpost.

Faimoșii s-au văzut în postura de a nominaliza. Cum concursul se apropie de final, echipele s-au micșorat și concurenților le este din ce în ce mai greu să aleagă pe cine dau afară.

De data aceasta au fost nominalizați spre eliminare: Elena Marin și Sebastian Chitoșcă. Dacă este să ne luăm după dinamica voturilor telespectatorilor încă de la începutul competiției, Elena a fost mult mai susținută decât Sebastian. Astfel că, ea ar avea mai multe șanse să rămână în continuare în concurs.

Rămâne de văzut ce surprize ne vor oferi telespectatorii.

Elena Marin acuzată că se îmbracă provocator

Elena Marin nu a avut o relație bună cu ceilalți Faimoși. De-a lungul timpului, tânăra care este dansator-coregraf, a avut dispute cu mai mulți colegi de competiție. A fost acuzată că joacă teatru, că este vicleană și apelează la lacrimi ca să sensibilizeze publicul.

Elena a avut un conflict și cu Raluca Dumitru. Cea din urmă a părăsit competiția, însă, întoarsă în țară, când a fost întrebată despre Elena, a avut o poziție foarte directă. Mai exact, Raluca a spus că Elena se îmbracă nepotrivit pentru contextul dat, că renunță la sutien în tabără, de față cu toți băieții, și că încearcă astfel să atragă atenția.

Cred că era modul ei de a atrage atenția. Mie îmi era indiferentă, vă dați seama, dar băieții spuneau că Elena era mult prea decoltată. Când se apleca și dădea cu mătura sau făcea treabă prin camp i se vedea tot sânul. Eu, una, n-aș fi putut să mă etalez în acest fel în fața băieților care totuși stăteau de 6 luni fără prietenele sau soțiile lor. Adică, nu prea se face asta. Noroc că ei nu erau prea interesați de Elena din acest punct de vedere, a spus Raluca Dumitru.

Este de notorietate conflictul dintre cele două vedete și momentul în care Raluca i-a spus Elenei că o ia de codițe.

Ediția de duminică, 27 iunie, Survivor România este difuzată de Kanal D începând cu orele 20.00.

Comments are closed.