Media

Survivor România vineri, 26 februarie 2021. Consiliu de urgență pentru eliminarea unui concurent

O nouă ediție Survivor România începe vineri, 26 februarie 2021, de la ora 20.00. Se anunță o emisiune cel puțin interesantă, mai ales după venirea celor patru concurenți noi. Daniel Pavel a anunțat că va fi eliminat un concurent, din motive speciale, iar asta a adus îngrijorare în rândul Faimoșilor, dar și al Războinicilor.

Survivor România – ediție incendiară vineri, 26 februarie

Actualizare 23.58 Decizia finală a medicului în cazul concurentei Roxana Ghiță de la Faimoși este să încheie aici competiția. Ea pleacă din concurs în această seară!

Actualizare 23.13. START VOT. Începe Consiliul în care se vor face nominalizări. S-au deschis liniile de vot. Concurenții vor face nominalizări și vor putea fi nominalizați, mai puțin cei patru nou veniți.

Actualizare 22.44 – Scor 10-8 pentru Războinicii. Ei sunt cei care au câștigat prima imunitate din această săptămână. Un joc în care forța fizică a fost extrem de importantă, dar concentrarea de la final a schimbat mult scorul.

Actualizare 22.19 Scorul este 9-8. Albert de la Războinici cedează, iar Zanni și Sebastin Chitoșcă au adus punctul care îi apropie de un posibil egal.

Actualizare 21.57 Scorul devine 7-5 pentru Războinici. Moroșanu reușește să micșoreze diferența. Este unul dintre cele mai grele jocuri din Survivor de până acum.

Actualizare 21.41 – Scor 6 -2 Este un duel al forțelor, la care Faimoșii nu fac față. Războinicii îi conduc detașat.

Actualizare 20.58. Războinicii deschid jocul de imunitate al săptămânii, scor 1-0. Punctul a fost adus de Starlin.

Unul dintre concurenți va fi eliminat din competiția Survivor, dar nu după nominalizări, ci din motive neștiute. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că va fi un Consiliu de urgență în care va spune cine este cel nevoit să plece acasă.

“Am un anunț important și unul foarte neplăcut, pentru unul din concurenții Survivor Romania 2021, drumul se oprește în această seară”, a spus Daniel Pavel.

În ediția de vineri, concurenți vor lupta pentru imunitate. Este o luptă strânsă cu o miză extrem de important. Cine pierde trebuie să nominalizeze un coechipier care ar urma să părăsească Survivor și să se întoarcă în România.

Faimoșii știu deja pe cine vor trimite acasă, în caz că vor pierde meciul din această seară. Concurenta nou venită în echipă – Andreea Antonescu, a fost luată în vizor după ce la primul ei duel în Survivor a pierdut două puncte din două.

“Săptămâna asta, dacă pierdem, Andreea are bilet dus-întors…”, a spus Sebastian Chitoșcă.

Mai fericiți sunt Războinicii în echipa cărora au intrat trei concurenți noi: două fete și un băiat. În prima zi din Republica Dominicană, fiecare dintre cei trei nou intrați în concurs, a adus câte două puncte echipei, ceea ce i-a disperat pe Faimoși.

Ei au spus că dacă nu intrau concurenți noi, cu forțe proaspete, Războinicii pierdeau meciul de recompensă.

Comments are closed.