Media

Tatăl lui Ștefan Ciuculescu reacționează! Amenințări pe Facebook după scandalul de la Survivor

Scandalul de la Survivor, din ediția de vineri, 14 mai, s-a mutat pe rețelele de socializare. Tatăl lui Ștefan Ciuculescu a reacționat pe Facebook după ce fiul său a fost implicat într-un conflict verbal și fizic cu Zannidache și Sebastian Chitoșcă.

Cum a reacționat tatăl lui Ștefan, după ce fiul său a sărit la bătaie

Tatăl lui Ștefan îl susține pe acesta în conflictul cu Zannidache și Sebastian Chitoșcă. În timpul în care era difuzată emisiunea Survivor la tv, vineri seară, Silviu Ciuculescu a făcut câteva postări pe pagina personală de Facebook în care lasă să se înțeleagă că nu condamnă reacția pe care a avut-o fiul său față de cei doi Faimoși.

În cursul zilei de sâmbătă, 15 mai, Silviu Ciuculescu a șters postările de pe Facebook.

Tatăl lui Ștefan Ciuculescu reacționează! Amenințări pe Facebook după scandalul de la Survivor

Eu..ca părinte am considerat că nu este normal să votez. Am lăsat să voteze pe toți cei care se consideră implicați. Ștefan, te iubesc, ești copilul meu și ești demn, cinstit și corect, indiferent de ceea ce spune unul și altul. Te așteptăm acasă, oricum, oricând și în orice condiții. Cu blatiștii o rezolvăm ulterior!!! (…) Prostovaneeee, ai…. Îți promite un veteran. Daca nu știi..o să îți explic!!, este mesajul de pe contul de Facebook al lui Silviu Ciuculescu.

Tatăl lui Ștefan a lansat un mesaj cu iz de amenințare pentru cei doi Faimoși cu care fiul său a intrat în conflict la Survivor. Într-o postare pe Facebook, Silviu Ciuculescu le-a transmis lui Zannidache și lui Sebastian Chitoșcă faptul că îi așteaptă la aeroport. În ceea ce îl privește pe Cosmin, tatăl lui Ștefan a întrebat retoric dacă ce spune Faimosul este cu adevărat ceea ce gândește.

Tatăl lui Ștefan Ciuculescu reacționează! Amenințări pe Facebook după scandalul de la Survivor

Vorba lui Culiță..vă aștept la ping-pong..Pe rând sau amândoi… Sunteți niște falși..îmbârligători…și panarame. Îmi doresc să vă perpelească Ștefan..așa cum meritați!!! Ștefan…ești copilul meu..Zani, Sebi, vă aștept pe Otopeni…pe rând..unilateral..Oricum..Nu este un meci de box..cum rămâne cu blatiștii?? Cosmin… ce spui este ceea ce gândești?, a mai scris pe Facebook Silviu Ciuculescu.

Reamintim că ediția de vineri, 14 mai 2021, Survivor România a fost cu scântei. Ștefan Ciuculescu a fost la un pas de a-l lua la bătaie pe Zannidache care l-a jignit.

Comments are closed.