Media

Tavi Clonda a ajuns pe mâna medicilor. Artistul are probleme serioase: “Nu pot să vă zic exact ce am!”

Tavi Clonda este unul dintre cei Mao cunoscuți bărbați de la noi din țară. Celebrul artist și soț al Gabrielei Cristea se bucură de mare succes și are o relație specială cu cei care îl urmăresc. Le vorbește despre toate problemele lui și de curând le-a dat o veste foarte rea.

Tavi a ajuns la spital

Tavi Clonda și soția lui Gabriela sunt foarte activi pe rețelele de socializare. Cei doi au o comunitate mare care ii urmărește și le apreciază munca, motiv pentru care o tine mereu la curent. De data aceasta, însă, artistul nu a venit cu vesti prea bune.

Tavi Clonda și-a anunțat fanii de pe Instagram că a ajuns pe mâna medicului, dar a evitat să dezvăluie care este motivul suferinței sale. Artistul se temea ca urmăritorii lui s-ar speria mult prea tare dacă ar afla cum stă, de fapt, situația.

Tot de la artist aflăm că se confruntă cu dureri insuportabile la picior, care nu au trecut cu niciun fel de pastile. Medicii bănuiesc că acesta ar fi făcut o întindere, dar trebuie să realizeze investigații amănunțite pentru a ști care este, de fapt, situația. Singura veste bună pe care a primit-o pana acum este că nu are nevoie de operație.

Tavi i-a sfătuit pe urmăritorii lui să nu își lase copiii să facă sport singuri, pentru că riscă să se aleagă cu probleme, exact cum a pățit și el.

„Nu pot să vă zic exact ce am, pentru că vă speriați. Oricum, nu este de operat. Ideea este alta. Dacă aveți copii sau cunoștințe, nu-i lăsați să facă sport de unii singuri. Apelați la specialiști. După o vârstă, apar probleme’, le-a transmis fanilor artistul.

Neatenția l-a costat mult

Tavi recunoaște că nu a fost atent la detalii și a jucat fotbal fără să facă încălzire. In copilărie ar mai fi avut probleme la același picior, iar acum acestea s-au agravat pentru că a forțat membrul.

Nici Gabrielei nu i-a mers mai bine în ultima vreme și s-a confruntat cu o problemă de sănătate asemănătoare. Pe când se afla în Egipt alături de Tavi și de fiicele lor, jurnalista a căzut și a făcut întindere de ligament, motiv pentru care a ajuns la medic.

Comments are closed.