Știri

Țeapă în vacanța din Turcia. Ce au pățit doi turiști români la un hotel de 5 stele

Atenție unde alegeți să plecați în concediu. Un bucureștean a povestit pe un forum dedicat vacanțelor în Turcia ce au pățit părinții săi care au fost plecați în vacanță în Turcia. S-au cazat la un hotel de 5 stele și credeau că vor avea vacanța perfectă, dar nu a fost deloc așa.

Ce au pățit doi turiști în vacanța din Turcia

Cei doi turiști s-au cazat la un hotel de cinci stele, all inclusive din Turcia. Fiul lor s-a arătat revoltat de ceea ce au găsit acolo și a vrut să tragă un semnal de alarmă pentru alți români care plănuiesc să plece în vacanță în Turcia.

Bărbatul a fost revoltat mai cu seamă că părinții lui sunt pensionari, nu mai fuseseră în concediu în Turcia, și au apelat la o agenție pentru a-și găsi cazarea potrivită nevoilor lor.

Tocmai ce s-au întors părinții mei din concediu! Au fost în Kemer, la Crystal Aura Beach Resort! S-au plătit biletele pentru un hotel de 5*, cu pachet ultra all-inclusive!! EVITAȚI ACEST HOTEL, a fost un dezastru total!! Nu credeam vreodată că în Turcia anului 2022 mai pot exista astfel de bombe!! O bătaie de joc, începând de la recepție până la mâncare care a fost sub orice critică (piure acru, fructe stricate)! Au plătit pachet ultra all, iar băuturile internaționale erau contra cost!!! EVITAȚI ACEST HOTEL!!!”, a fost postarea bucureșteanului.

Țepe în vacanța din Turcia. Ce au pățit doi turiști români la un hotel de 5 stele

Atenție unde plecați în concediu!

Bărbatul își reproșează acum că a mers pe încredere și nu a verificat de unul singur această cazare, ca să se asigure că părinții lui vor avea parte de serviciile pentru care au plătit. Omul a precizat că nu vrea banii înapoi, dar a ținut neapărat să nu mai treacă și alte persoane prin această experiență negativă. Bucureșteanul îi sfătuiește pe românii care vor să plece în vacanță peste hotare să se informeze bine și să nu meargă pe încredere absolută.

Nu vreau nici un ban înapoi, am vrut doar că alte persoane în situația părinților mei să vadă acest hotel catalogat la 5*, să nu mai meargă pe încredere și să verifice înainte! Pentru niște persoane care au fost pentru prima dată în Turcia, îmi pare rău că au fost dezamăgite!”, a mai spus bărbatul.

Precizăm faptul că în ultima perioadă tot mai mulți români au postat pe forumurile de discuții despre vacanțe peste hotare, experiențe neplăcute pe care le-au avut în afara țării. Mulți atrag atenția asupra serviciilor proaste, a prețurilor mari și a condițiilor în care se află plajele.

Comments are closed.