Media

Tensiuni la Pro TV. Andra ceartă un prezentator că s-a luat de Măruță

Andra a fost invitată astăzi la „Vorbește lumea” și imediat după ce a intrat în platou, acesta a declarat în direct că este supărată pentru comentariile făcute.

Andra: Mereu spuneți lucruri urâte despre Măruță

Un material care a precedat intrarea Andrei în platou, dar și o fotografie postată de Cătălin Măruță pe Facebook în care acesta arată că mătură prin casă, au fost comentate de prezentatorul emisiunii.

Andra a reacționat și i-a transmis acestuia că mereu se fac comentarii urâte la adresa soțului ei. Deși a părut făcut în glumă comentariul pare să o fi deranjat pe artistă care a ținut să sublinieze că Măruță este un soț deosebit și nu înțelege de ce se fac doar comentarii urâte.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Adela Popescu și-a implorat colegul să prezinte în locul ei

Adela Popescu este bolnavă iar locul ei a fost luat de un coleg prezentator de la Pro TV. Acesta a declarat  că nu dorește să apară prea des la televizor și că preferă să aibă proiecte mici.

La finalul emisiunii Adela Popescu și-a rugat  colegul să o ajute cu prezentarea emisiunii și luni, dar colegul ei a spus în glumă – ce-i drept – că nu poate.

Râmâne de văzut cine va prezenta Vorbește lumea, luni, la Pro TV.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.