Știri

Tentativă de fraudă în numele Kaufland! Mare atenție!

Un nou tip de fraudă în România se leagă de numele lanțului de supermarketuri Kaufland. Reprezentanții companiei avertizează clienții cu privire la faptul că pot cădea în capcana întinsă de către hoții virtuali. Numele și logo-ul companiei au fost folosite abuziv și fraudulos în cadrul unei campanii online false.

Tentativă de fraudă în numele Kaufland

Kaufland avertizează clienții cu privire la faptul că a apărut o metodă de fraudă prin intermediul unei oferte false care circulă online sub forma: Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă. Se urmărește inducerea în eroare a publicului, în speță a clienților lanțului de supermarketuri.

Tentativă de fraudă în numele Kaufland! Mare atenție!

Concursul fals este reprezentat sub forma unui chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să răspundă la 4 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un card cadou în valoare de 2000 de lei.

Reprezentanții companiei Kaufland îi îndeamnă pe români să nu participe la astfel de concursuri și să nu acceseze link-uri suspecte. Următorul mesaj nu aparține companiei Kaufland:

Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă! Prin chestionar, veți avea șansa să obțineți Un card cadou în valoarea de 2000 de lei” și care redirecționează utilizatorii către link-uri precum mugualty.top/kaufland-de, silencetribute.top/kaufland-de, luncheonlimp.top/kaufland-de, telleringral.top/kaufland-de, falsehorfume.top/kaufland-de și ministerialseduce.top/kaufland-de.

Kaufland respinge aceste modalități de promovare

Kaufland România respinge categoric asemenea modalități de promovare. În același timp, reprezentanții companiei anunță că se iau toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă.

Compania recomandă clienților care vor să vadă ofertele Kaufland sau să se înscrie la concursuri oficiale derulate de organizație să acceseze doar link-urile publicate pe website-ul www.kaufland.ro sau pe canalele oficiale de social media www.facebook.com/kaufland.romania, www.instagram.com/kauflandromania.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 152 de magazine în România.

Comments are closed.