Știri

Teroare pe șosele! Accidente grave la noi în țară

În ultima perioadă, la noi în țară s-au intensificat accidentele rutiere și o mulțime de persoane și-au pierdut viața în cele mai tragice moduri. Astăzi au mai avut loc incidente de acest fel, două dintre ele fiind chiar finalizate cu un deces și accidentări extrem de grave.

Accidente tragice în România

Un accident mortal a avut loc astăzi în Covasna. Impactul violent a avut loc pe DN 12, la ieșirea din municipiul Sfântu Gheorghe către Miercurea Ciuc. Conform primelor informații, lovitura s-a produs în jurul orei 17.00.

Conform autorităților, o persoană a decedat și o alta a fost grav rănită. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a mai informat că persoana grav rănită a primit îngrijiri de specialitate la fața locului, dar acum starea ei de sănătate este stabilă.

Pentru decedat s-a făcut orice era posibil și ajutoarele au ajuns la timp, doar că totul a fost în zadar. Traficul a fost oprit pe ambele sensuri și a fost deschisă deja o anchetă pentru a se stabili cauza exactă a accidentului.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

”În jurul orei 17:00, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier cu victime pe DN 12 la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe către Miercurea Ciuc. Din primele informaţii este vorba despre o coliziune între două autovehicule, a transmis IPJ Covasna.

Copil lovit din neatenție

Un accident grav extrem de grav a avut loc în Bistrița-Năsăud, în timp ce copilul se juca împreună cu prietenii lui pe o stradă din oraș. Copilul a traversat strada fără a se asigura, printr-un loc nepermis, motiv pentru care șoferul nu a mai putut să-l evite și l-a călcat.

Copilul de doar 8 ani a fost aruncat în fața unei alte mașini, dar șoferul respectiv a reușit să îl ocolească și a evitat, astfel, o tragedie. În urma accidentului, băiatul a suferit un traumatism cranian sever și a fost transportat la o clinică din Târgul Mureș, dar medicii au reușit să îl stabilizeze.

Comments are closed.