Media

Theo Rose, dezvăluiri după Bravo, ai stil Celebrities. Cine și-ar fi dorit să câștige

Theo Rose este una dintre finalistele Bravo, ai stil Celebrities. Deși mulți se așteptau ca ea să fie câștigătoarea acestui sezon, se pare că lucrurile au mers cu totul altfel. Premiul cel mare a fost obținut de Alexandra Ungureanu, însă Theo nu a fost deloc dezamăgită. Celebra artistă a vorbit abia acum mai amănunțit despre competiție și a spus cine și-ar fi dorit cu adevărat să câștige.

Theo Rose nu regretă participarea la Bravo, ai stil

Theo Rose a ajuns în finala Bravo, ai stil Celebrities. Toți credeau că ea va câștiga marele premiu, având în vedere că are o mulțime de fani și era mereu printre preferatele celor de acasă, care o votau.

Totușui, se pare că Alexandra Ungureanu a fost cea mai stilată, însă Theo nu regretă deloc participarea ei la competiție și cele întâmplate. Mai mult, ea a vorbit acum despre experiență și spune că încă din seara de dinainte de marea finală a presimțit că se va întâmpla cevă rău. Deși știa că are șanse, lucrurile nu au mers așa cum se aștepta.

Theo a mărturisit că nu și-ar fi dorit deloc să câștige Andreea Tonciu. Deși, inițial, a avut o părere bună despre aceasta, lucrurile s-au schimbat spre finalul concursului, pentru că nu reușeau să ajungă la o înțelegere și aveau concepții diferite.

Ea s-ar fi bucurat să câștige Oana Radu, Deea Codrea sau Alexandra Ungureanu și este de părere că cea din urmă avea nevoie mai mare de premiu decât ea.

„60% aveam șansele cele mai mari să câștig, dar mă gândeam că se întâmplă ceva. Cu o seară înainte m-am rugat: s-ar putea să nu câștig, să primesc o lecție. Cu cât ești mai sigur s-ar putea să nu se întâmple, dar am zis, dă, Doamne, să câștige una pentru care să mă bucur.

Nu trebuia să câștige Andreea Tonciu. Eu am ținut la ea, dar la final s-a stricat treaba din cauza nominalizării. Nu a înțeles ce am vrut eu să-i spun, puii mei. Nici Șișcăneasa nu cred că trebuia să câștige că nu prea era pe val.

M-aș fi bucurat pentru Oana Radu, Deea Codrea și Alexandra Ungureanu. Alexandra a avut mai multă nevoie de premiu decât mine”, a declarat Theo Rose.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *