Știri externe

Ți-o mai amintești pe Betty cea urâtă? Uite cât de frumoasă este la aproape 50 de ani

Betty cea urâtă a fost unul dintre cele mai cunoscute personaje la sfârşitul anilor ’90 şi începutul anilor 2000. Telenovela a fost lider de audiență în multe state, printre care și România. Toată lumea o cunoștea pe celebra tânără cu aparat dentar și un look deloc îngrijit, dar puțini știu ce mai face acum actrița Ana Maria Orozco.

Cum arată acum Betty cea urâtă

Betty cea urâtă a fost cu adevărat un fenomen în urmă cu mai bine de 20 de ani. Tânăra care purta aparat dentar, ochelari mari și avea un look deloc plăcut la vedere a dispărut pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, dar a reapărut în forță și arată mai bine decât niciodată.

Betty cea urâtă nu este deloc așa cum spune numele, ci este o femeie cu adevărat frumoasă. Deși se apropie cu pași repezi de 50 de ani, are un trup sculptat și poate concura ușor cu fetele de 20 de ani, pentru că pe chipul ei se zăresc doar câteva riduri greu de observat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana M Orozco (@anaorozcoof)

Ana Maria Orozco și-a schimbat complet aspectul fizic și s-a transformat într-o femeie extrem de urâtă în serialul „Betty cea urâtă”, dar în afara platourilor de filmare era elegantă, îngrijită și foarte frumoasă.

Betty cea urâtă a pozat nud

Ana Maria Orozco s-a retras o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor pentru că a simțit că are nevoie de pauză. Deși avea mare succes și era iubită de o lume întreagă, a simțit că nu mai are deloc intimitate și că trebuie să aibă mai mult timp pentru ea. Deși nu avea nimic de ascuns, voia să păstreze anumite aspecte doar pentru ea și să se dedice familiei.

A fost totul foarte intens și tot ce este în exces se transformă în ceva rău. A fost un pic copleșitor, dar am putut să mă opresc și să-mi iau puțin timp pentru mine. Nu aveam nimic de ascuns, dar mi s-a părut dificil. Am fost tot timpul mai rușinoasă și îmi plăcea să stau la  adăpost. Asta am simțit și mi s-a părut mai important să mă dedic familiei mele”, a declarat actrița.

Deși este retrasă și timidă, a demonstrat că este lipsită de inhibiții și că vrea să împărtășească și cu ceilalți frumusețea ei. Astfel, a acceptat să pozeze nud pentru revista Soho, lucru care a uimit pe toată lumea și a atras atenția. Fanii au apreciat apariția și au complimentat-o pe actriță.

Comments are closed.