Știri Sănătate

Titi Aur povești de groază despre boală, abia respiră cu două surse de oxigen

Titi Aur trece prin momente cumplite. A fost infectat cu Sars Cov 2, iar vindecarea presupune foarte multe sacrificii. Două surse de oxigen nu i-au fost suficiente, iar pilotul de curse avea senzația că se sufocă în orice moment.

Titi Aur mesaj dur pentru cei care nu cred în boală

”Eram sufocat, veneam cu saturația sub 70 la sută. Este traumatizant. Vreau să transmit pentru cei care demonstrează, fraților, nu mai transmiteți acea minciună că nu există covid. Deveniți autorii morali ai unor tragedii. Transmiteți un mesaj eronat. Există COVID-19 și este foarte adevărat”, a spus Titit Aur, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Forma de coronavirus pe care a luat-o este una gravă, plămânul lui la internare era afectat cu 30%, iar acum în ciuda efoturilor medicale plămânul este afectat cu 45%.

”Da, sunt la spital, dar sunt ultimele momente aici.

Sunt mult, mult mai bine. Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer. Senzaţia e traumatizantă, am trecut prin multe în viaţă, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizantă situaţie. Am avut parte de o îngrijire. Am avut o formă gravă, galopantă, am venit cu 30% plămân afectat, am ajuns la 45%. De la 28 martie până pe 1 aprilie am avut un fel de gripă.
Am zis că ăsta-i covidul si o să scap. Pe 1 aprilie, când am avut prima senzație de lipsă de oxigen, ajunsesem cu 30 la sută plămân afectat”, a mai adăugat Titi Aur.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.