Media

TJ Miles, tot mai aproape de final. Telespectatorii vor să iasă din competiție: „Ar fi bine să plece!”

Competiția Survivor este din ce în ce mai dificilă, odată cu evoluția ei în timp. Concurenții sunt extrem de stresați și obosiți, sleiți de puteri, dar dau tot ce au mai bun pentru a ajunge cât mai departe. TJ Miles, din echipa Faimoșilor, este tot mai aproape de final, iar cei de acasă nu îl mai susțin.

TJ Miles, pe lista neagră

Echipa Tigrilor de la Survivor, foștii Faimoși, au pierdut jocul pentru imunitate și au fost nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare.  Astfel, TJ Miles, Mari Fica și Oana Ciocan au fost cei nominalizați și cei care riscă să fie eliminați din competiție, fiind acum la mâna telespectatorilor.

Printre cei mai criticați a fost TJ Miles, pe care colegii l-au acuzat că nu și-ar da interesul și nu ar lupta pentru echipa sa. Faimosul a încercat să se scuze și să-i determine pe colegii săi să nu îl voteze pentru eliminare, susținând că ar trebui să analizeze și aparițiile de dinainte, nu să se axeze doar pe prezent.

Colegii au fost foarte deranjați de atitudinea lui și l-au asemănat cu fostul concurent Relu, care se scuza exact ca el. Nede spune că TJ Miles se simte amenințat și încearcă să mai rămână.

„M-a deranjat faptul că el a început să spună că nu trebuie să votăm doar pentru jocul de azi. Nu trebuie să zici tu cine și cum să voteze. Înseamnă că te simți cu musca pe căciulă. Începe și el cum făcea Relu”, a declarat Nede despre TJ Miles.

Fanii nu îl mai susțin pe TJ Miles

TJ Miles este de mult timp luat în vizor de către cei de acasă, care îl cunoșteau dinainte de Survivor, având în vedere că era foarte celebru pe TikTok. Nimeni nu îi dădea prea multe șanse, dar se pare că a rezistat destul de mult în competiție, însă zilele par a-i fi numărate.

Fanii deja susțin că nu îl vor mai vota, pe motiv că acesta ar trebui să plece acasă pentru că este prea obosit și nu mai dă randament. Cei de acasă consideră că trage în jos echipa, iar plecarea lui ar salva-o.

„TJ e sictirit, plictisit de concurs, se vede că nu mai dă randament”, „Ar fi bine să plece TJ. Se vede că e obosit, fără vlagă”, „Ar fi bine să plece TJ și să vină în locul lui Oltin, ar fi un plus pentru pisicuțe, așa ar mai câștiga și ei”, sunt câteva dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

Comments are closed.