Știri externe

Toată lumea îi cunoaște piesele, dar nu și povestea. A fost violată la doar 19 ani și s-a luptat cu depresia

Multe femei aleg să treacă singure peste problemele pe care le întâmpină și nu vorbesc public despre experiențele lor. La fel a făcut și Lady Gaga, care abia acum a decis să spună tuturor prin ce a trecut când era doar un copil și ce chinuri au urmat după viol.

Lady Gaga, viață de coșmar

Lady Gaga este una dintre cele mai cunoscute artiste. Se bucură de mare succes în plan internațional și putem spune despre ea că are tot ce își dorește, din punct de vedere financiar. Deși îi fredonăm piesele și îi urmărim activitatea, nu știm cine este cu adevărat marea artistă și ce greutăți a avut de-a lungul vieții.

Marea cântăreață a trecut prin mai multe experiențe neplăcute, dar abia acum a decis să vorbească despre ele public, în fața fanilor. Lady Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, a făcut aceste dezvăluiri în primul episod al serialului documentar „The Me You Can’t See”, creat de prinţul Harry şi Oprah Winfrey pentru Apple TV+. Tematica acestui serial este legată de problemele de sănătate mintală din jur, iar invitatul special a fost Lady Gaga.

Ea a mărturisit că la 19 ani a fost violată de un producător, eveniment în urma căruia a rămas și însărcinată. Acesta a amenințat-o că îi va distruge cariera, dar nu a reușit, însă i-a distrus viața. Artista a refuzat să facă public numele agresorului, pentru că nu vrea să mai audă niciodată de el.

„Aveam 19 ani şi lucram în industrie, iar un producător mi-a spus «Scoate-ţi hainele». Am refuzat şi am plecat şi mi-au spus că o să îmi ardă toată muzica. Şi nu s-au oprit. Înţeleg această mişcare #MeToo, înţeleg că unii oameni se simt confortabil cu asta, însă eu nu. Nu vreau să mai am de-a face vreodată cu acea persoană”, a mărturisit artista.

Lady Gaga, lupte grele cu depresia

Lady Gaga s-a confruntat de mai multe ori cu probleme de sănătate mintală. Depresia a chinuit-o o lungă perioadă de timp după viol și resimțea mereu durerile pe care le-a avut în acel moment. Artista ajunsese să nu se mai recunoască și avea mereu stări neplăcute.

Lady Gaga s-a gândit chiar și la suicid după ce a devenit celebră. Problemele, stresul și presiunea celor din jur au adus-o în punctul de a se gândi chiar să-și pună capăt zilelor, dar acum a găsit puterea de a se iubi din nou și de a se bucura de tot ce are.

Comments are closed.