Magazin

TOP 10 de mesaje de la mulți ani de ziua copilului. Colaje FOTO cu felicitări de 1 iunie

Ziua Copilului este una dintre cele mai importante din an. La 1 iunie sărbătorim inocența, bunătatea și puritatea copiilor. Cum această sărbătoare nu poate trece neobservată, ne-am gândit și facem aici o listă cu cele mai frumoase mesaje și fotografii pe care le putem trimite tuturor celor pe care îi considerăm copii sau știm că încă au un suflet de copil.

Mesaje speciale de 1 iunie

Un mesaj frumos nu a făcut niciodată rău. Iată aici o listă cu cele mai impresionante gânduri și mesaje pe care le poți trimite tuturor celor pe care îi simți copii și știi că se bucură la orice gest mărunt. Trimite unul dintre mesajele de mai jos copiilor tăi, pentru a-i impresiona și a le face ziua mai bună de 1 iunie, cea mai specială zi.

1.Dragi copii, să păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumină, și viaţa voastră va fi mult mai frumoasă. La mulţi ani!

2.Copilăria e vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plină de lumină și armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La mulți ani de 1 Iunie!

3.De 1 Iunie, dorim tuturor copiilor să aibă parte de o viață fericită, un cer însorit, să fie sănătoși și înconjurați de dragostea părinților. La mulți ani!

4.Mulți ani celui mai brav copil! Astăzi promitem că vei primi multe daruri dulci! Fie că ziua ta să fie ca în filme. La mulți ani sănătoși și fericiți!

Cele mai frumoase urări de 1 iunie

5.Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani, copil iubit!

6.Nu uita să te joci mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteşte-le şi celor din jur de asta! La mulţi ani!

7.Zâmbește larg, râde și joacă-te. Lumea e deschisă pentru ține, deschide-ți și tu sufletul pentru ea! Nu răni pe nimeni, fii întotdeauna puternic și îndrăzneț. La mulți ani de 1 iunie!

8.Este 1 Iunie! Este ziua ta! Să creşti cu zâmbetul pe buze şi viaţa să-ţi fie asemeni unui cer senin.

9.La mulţi ani de Ziua Copilului! Să nu-ţi pierzi niciodată puritatea din suflet! Un copil e cea mai mare bogăție a unui om. Nu e miracol mare mare și bucurie mai frumoasă decât aceea de a avea un copil. Pentru toți copiii lumii, la mulți ani de 1 Iunie!

10.Păstrează pentru totdeauna în suflet copilul din tine şi nu va fi niciodată prea târziu să te bucuri de o copilărie fericită. La mulţi ani!

Comments are closed.