Magazin

Top 3 zodii afectate de Eclipsa de Soare din 10 iunie. O zodie norocoasă și două urmărite de ghinion

Pe 10 iunie este Eclipsă de Soare însoțită de Mercur Retrograd care le va da de furcă zodiilor. Va fi o perioadă cu probleme mai ales la capitolul comunicare. Cuvintele vor fi răstălmăcite și fiecare va înțelege ce vrea, iar de aici vor apărea tensiuni de tot felul: la locul de muncă, în cuplu, sau cu rudele. Trei zodii vor fi afectate în mod special de Eclipsa de Soare. Este vorba despre Rac, Balanță și Vărsător.

Top trezi zodii afectate de Eclipsa de Soare

Dintre cele trei zodii care vor fi afectate în mod special de Eclipsa de Soare, una va fi influențată în mod pozitiv și va avea noroc, iar celelalte două zodii vor avea probleme și vor fi urmărite de ghinioane.

Zodia Rac

Zodia Rac este cea care va trebui să fie atentă zilele acestea și să se țină departe de conflicte și tensiuni. Pentru acești nativi este o săptămână delicată, nu se vor face ușor înțeleși, motiv pentru care este bine să stea departe de discuții importante, mai ales de cele cu iz de ceartă.

Zodia Vărsător

Mare grijă și pentru cei născuți în zodia Vărsătorului. Este o perioadă nepotrivită pentru decizii importante luate din pripă, dar și pentru planuri pe termen lung, pentru proiecte profesionale și investiții de ordin financiar.

Zodia Balanță

Balanțele vor fi influențate în mod pozitiv de Eclipsa de Soare și de Mercur Retrograd. Pentru cei născuți sub acest semn zodiacal este o perioadă bună să încheie contracte, să facă tranzacții, să investească și să rezolve probleme juridice. Vor trage tare să le iasă totul așa cum și-au propus, își vor urmări interesul și se vor descurca de minune în negocieri.

Eclipsa de Soare vizibilă joi, 10 iunie 2021, în România

Eclipsa de Soare va fi vizibilă joi, 10 iunie, în țara noastră, iar cine vrea să o observe, trebuie să folosească filtre speciale.

Dacă doriți să o priviți va trebui să folosiți un filtru special, denumit Mylar, sau cel mai dens filtru de sudură. Prin telescop eclipsa se poate observa prin proiecție, fără a privi Soarele. Nu priviți direct Soarele pentru că puteți orbi, transmit specialiștii.

Reprezentanții Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu au precizat că eclipsa se va vedea ca parțială din jumătatea de nord a țării și va începe la ora 13.17 în nord-vest.

Comments are closed.