Magazin

Top 4 zodii care vor avea un octombrie Superb

Toamna se așează în case și chiar și în unele suflete. Zodiile sunt vizate de mișcări importante ale planetelor, dar chiar dacă sunt semne de îngrijorare, per total luna octombrie are 4 mari câștigători.

Top 4 zodii care vor avea un Octombrie SUPERB

Gemeni – luna plină de provocări, dar cu reușite fantastice

Gemenii de născuți în luna mai sunt într-o perioada de schimbări majore în viața lor. Rar este întâlnită o constantă atât de mare în viața acestor nativi. Sunt puși pe fapte mari și pare că nimeni și nimic nu-i face să-și schimbe planurile.

Reformele din viața personală, dar și cea profesională vor avea un rezultat așteptat și chiar intuit de ei. Cele mai bune aspecte pe aceste planuri sunt vizibile gemenilor născut în luna mai. Dar nici cei din iunie nu vor sta cu mâinile în sân, însă sunt  ceva mai afectați de faptu ca planeta guvernatoare a zodiei gemeni – Mercur – este retrograd.

Per total gemenii vor avea o luna plină cu lecții de la Univers și indiferent de poziția lor socială, aceștia vor avansa pe planul cunoașterii de sine și al evoluției mentale.

Taur – pe ultima sută de metri calculele ies potrivite

Taurii traversează o perioadă care le este favorabilă, chiar dacă în unele situații pare la limită. Fie că este vorba de aspectul financiar sau cel personal, taurii găsesc pe ultima sută de metri soluții.

Viața lor este de ceva vreme constant mai calitativă și asta le conferă o dorință de perfecționare și sedimentare profundă a acestui lucru.

Taurii greu se lasă și asta ajută semnificativ de mult. Este un imbold de care aveau nevoie și majoritatea vor reuși să aducă perfecțiunea cât mai mult prezenta în viața cotidiană.

Vărsător – jumătate din luna octombrie este definitiv superbă

Vărătorii au o impărțire aproape matematică a lunii octombrie. Dacă în prima parte a lunii trebuie să dovedească și să lupte din greu pentru beneficiile de orice fel, a doua jumătate este cu adevărat superbă.

Toate aspectele vieții vărsătorilor se echilibrează fantastic dupa data de 14 octombrie. Iar oportunitățile sunt berechet, singura misiune a lor fiind cea de culegere a oportunităților și punerea acestora în practică.

Balanța – câștigătoarea lunii octombrie

Balanța este de departe cea mai avantajată zodie a lunii. Din orice incercare grea se nasc cel puțin doua oportunități magice și importante.

Din orice pas greu făcut, vin alți doi ușori și plini de rezultate. Trebuie doar cântărite bine lucrurile și excesele să fie lăsate deoparte. Nu e cazul acum de prea mult ci este oportun pentru echilibru.

Comments are closed.