Știri

Tragedie de proporții! A căzut de la etajul trei, în timp ce făcea un selfie

În ultima vreme am auzit de tot felul de evenimente extrem de neplăcute, accidente grave. O tragedie de proporții a avut loc în Italia, iar protagonista este chiar o româncă. În timp ce încerca să își facă un selfie, tânăra de doar 27 de ani a căzut în gol, de la etajul trei.

Accident în timp ce făcea selfie

O tânără în vârstă de 27 de ani din România, stabilită în Italia, a trecut prin clipe de coșmar. Pentru început, ea a mers la o petrecere alături de mai mulți prieteni. Lucrurile s-au desfășurat normal, toată lumea s-a distrat, au dansat și au consumat alcool, fără să se gândească la ce urma să se întâmple.

Accident tragic casnic. A căzut de la etaj, în timp ce întindea hainele pe balcon

Tânăra a petrecut ore întregi alături de prieteni și, spre finalul petrecerii, a vrut să imortalizeze momentul. A încercat să facă câteva fotografii și, când încerca să facă un selfie, tragedia a avut loc: românca s-a apropiat prea mult de balconul apartamentului și s-a dezechilibrat.

Tânăra a căzut în gol de la etajul trei. Celelalte persoane aflate la petrecere au auzit bubuitura și au intervenit imediat. Au sunat după ajutoare și la fața locului au sosit echipajele de salvare. Victima a fost găsită pe asfalt, în fața blocului.

Din fericire, ea era conștientă și a cooperat cu medicii. Tânăra a fost transportată la Spitalul „Nicola Giannettasio” din Rossano, pentru că starea ei nu era una tocmai bună. S-a ales cu fracturi grave la ambele picioare și alte răni mări. Din fericire, este în afara oricărui pericol.

Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a afla cum s-a produs exact accidentul. Cei de la fața locului, de la petrecere, spun că ea consumase alcool și acesta putea fi motivul pentru care s-a dezechilibrat. Tânără neagă orice zvon legat de o încercare de sinucidere, explicând că nu a fost intenționat ce a făcut.

Comments are closed.