Știri

Tragedie de proporții! A murit la 22 de ani, chiar înainte de a se logodi

În ultima perioadă au avut loc o mulțime de tragedii în țara noastră, care mai de care mai dureroase. Aflăm acum că un accident feroviar s-a soldat cu un deces. Victima a fost o tânără de doar 22 de ani, care săptămâna viitoare urma să fie cerut în căsătorie. Din nefericire, soarta a fost dură pentru ea.

Ucisă pe calea ferată

O tânără de doar 22 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod dureros, chiar cu puțin timp înainte ca bărbatul vieții sale să o ceară în căsătorie. Fata din Arad se afla la volanul mașinii sale și a oprit regulamentar la trecerea la nivel cu cale ferată, fără a da semne că ceva rău se va întâmpla.

Vezi și: Accident tragic în Bistrița-Năsăud. A decedat după ce a fost lovit în plin de tren

Chiar când trenul se apropia, Gabriela a accelerat inexplicabil și nu a mai apucat să treacă peste calea ferată. Din primele informații, tânăra nu s-ar fi asigurat corespunzător și a considerat că are timp să traverseze, dar s-a înșelat. Conducătorul de tren nu a putut să evite impactul și să frâneze, deoarece distanța era mult prea mică.

În urma impactului, mașina a fost târâtă sute de metri pe șină și complet strivită. Gabriela a rămas prinsă între fiarele mașinii și cu greu a fost scoasă. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic, ci doar au constatat decesul.

Pentru Gabriela, săptămâna viitoare ar fi trebuit să aibă loc cel mai frumos moment din viața sa. Băiatul cu care se iubea deja de ceva timp îi cumpărase un inel și aștepta momentul potrivit pentru a i-l oferi.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul. Iau în calcul și posibilitatea ca tânăra să se fi sinucis, având în vedere că s-a oprit la stop și a pornit de pe loc chiar când trenul se apropia.

Comments are closed.