Știri

Tragedie de proporții! O avocată a murit la doar 26 de ani. Sinuciderea i-a adus sfârșitul tragic

O tânără avocată, de doar 26 de ani, a avut parte de un sfârșit tragic chiar în această dimineață. Din primele informații, se pare că aceasta s-ar fi aruncat în gol de la etajul șase. Iubitul său a fost cel care a chemat ajutoare, dar medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic și au declarat decesul.

Avocata a murit pe loc

Monica Cioată este avocata care a căzut în dimineața zilei de azi de la etajul șase. Tânăra de doar 26 de ani a murit pe loc în zona Târgul Cucu, în Iași. Apelul la 112 a venit sâmbătă dimineață, în jurul orei 4.30, iar polițiștii care au ajuns la fața locului au constatat faptul că aceasta murise după ce s-a aruncat de la balcon.

Procurorii iau în calcul posibilitatea unei sinucideri. În momentul în care a sărit de la balcon, se afla în apartamentul iubitului său. Pentru moment, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Trupul neînsuflețit a fost dus la necropsie, pentru a se stabilit exact cauza decesului.

„În dimineața de 19 iunie, în jurul orei 4.30, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificată o tânăra de 26 de ani, ulterior fiind declarat decesul acesteia”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Potrivit informațiilor presei locale, tânăra de 26 de ani este din Târgu Frumos, un oraș din județul Iași și era absolventă a Liceului Ion Neculce și a terminat studiile Facultății de Drept de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza în 2017. A trecut examenul de avocatură în 2019.

În urmă cui doar câteva zile, o altă avocată de 42 de ani a murit într-un accident rutier. Ea se afla la volanul mașinii sale, alături de fetele sale gemene de zece ani. Deși a fost resuscitată, nu a mai putut fi salvată. Fetițele au fost duse la spital în stare gravă pentru investigații.

Comments are closed.