Știri externe

Tragedie de proporții. Un cunoscut influencer s-a sinucis și a transmis live ultimele clipe de viață

O mare tragedie a avut loc în lumea influencerilor. Un bărbat de doar 28 de ani, celebru în mediul online, și-a pus capăt zilelor cu ajutorul unei arme de foc. Înainte de a se sinucide, a filmat un videoclip pe care l-a postat pe Instagram, prin care le-a transmis tuturor un mesaj și și-a explicat gestul.

S-a filmat, apoi s-a sinucis

Angel Hernandez Grado era un influencer celebru, cunoscut și sub numele de S2K Wya pe Instagram. Era renumit pentru pasiunea sa pentru mașini și curse. Se pare că bărbatul avea ceva probleme în ultima perioadă, pe care nu le-a putut depăși altfel decât prin sinucidere.

Înainte de a recurge la gestul extrem, el a publicat în mediul online un filmuleț în care explica ce va face. El a precizat că în momentele acelea era foarte slab și își ura viața, motiv pentru care alege mai bine să se sinucidă. Hernandez a precizat că are mai mulți bani strânși, care speră că vor acoperi cheltuielile pentru înmormântare.


De altfel, le-a cerut fanilor să-i spună fiului său că îl iubește. Angel Hernandez Grado a lăsat orfan un băiețel de doar cinci luni. În filmulețul de adio nu a precizat nimic de iubita lui, semn că avea o problemă cu ea.

“Spuneți-i fiului meu că îl iubesc. Nu sunt slab, doar îmi urăsc viața, frate. M-am săturat de viața asta.”, a spus el, înainte de a apăsa pe trăgaci.

Angel Hernandez Grado și-ar fi sechestrat iubita

În momentul în care s-a sinucis, Angel Hernandez Grado alerga de poliție. Era urmărit de câteva zile, după ce se aflase că și-a sechestrat iubita de 25 de ani. Mama copilului lui Angel a susținut că a sechestrat-o, a abuzat-o și a agresat-o sexual timp de două zile. Fata a reușit să scape din apartamentul bărbatului și i-a alertat pe vecinii săi.

Ea a spus poliției că Grado a legat-o, a agresat-o sexual, a sugrumat-o și a lovit-o cu un topor, până în momentul în care a decis să plece pentru a cumpăra o armă. Iubita lui a fost transportată la spital, având mai multe coaste rupte și vânătăi pe față și corp.

Bărbatul ar fi amenințat-o că o împușcă dacă spune ceva Poliției. Grado a fost prins în trafic de două ori, dar a refuzat să se predea. Când Poliția l-a înconjurat, bărbatul a apăsat pe trăgaci chiar pe live. A fost dus de urgență la spital, unde s-a constatat decesul.

Comments are closed.