Știri

Tragedie în lumea artiștilor! Un cunoscut interpret de muzică populară, lovit mortal de o dubă

În ultima vreme, tot mai multe persoane tinere, talente și valori au plecat dintre noi și au lăsat în urma lor doar lacrimi și durere. Lumea artiștilor este din nou în doliu, după ce un cunoscut interpret de muzică populară a fost călcat de o dubă și a murit.

A murit Codrin Dobrinescu

Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu, de meserie și inginer, a murit sâmbătă, după ce a fost lovit de o dubă în timp ce încerca să traverseze soșeaua. Evenimentul tragic a avut loc la Horezu.

Toată scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere amplasată în acea zonă. Se pare că șoferul nu a fost vinovat, ci victima, care a traversat fără să se asigure, neregulamentar. Artistul nu era singur, ci însoțit de alte câteva persoane.

Deși, prima dată, Codrin Dobrinescu a ajuns în siguranță pe cealaltă parte a străzii, dar a decis în ultimul moment să se întoarcă. Când a traversat a doua oară, nu s-a asigurat și a fost lovit de o dubă. Deși șoferul a încercat să-l evită pe cât posibil, nu a reușit și s-a lovit din plin.

Medicii au venit la fața locului imediat, dar nu au mai putut face nimic pentru el. Organismul artistului nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare, conform informațiilor transmise de autoritățile locale.

“Astăzi, 22 mai a.c., în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o dubă și, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat”, au transmis autoritățile locale.

Cine a fost Codrin Dobrinescu

Corin Dobrinescu avea 54 de ani și era absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești, absolvent al Școlii de Arte si Meserii din Sibiu – secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste “Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

Artistul a avut o carieră muzicală frumoasă, admirată de o mulțime de oameni, mai ales în zona din care provine. Mesajele imediat au început să apară, după ce s-a aflat dureroasa veste.

“Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată”, a transmis pe Facebook Centrul Creației Vâlcea.

Comments are closed.