Media

Tragedie în lumea filmului: actorul din Sex and The City a murit la doar 57 de ani

Vedeta din Sex and the City s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani

Actorul cel mai cunoscut pentru rolul agentului de talente Stanford Blatch din Sex and the City, a murit la vârsta de 57 de ani, a anunțat fiul său.

În serialul de succes de la HBO, el a jucat rolul de prieten apropiat și confident al lui Carrie Bradshaw, interpretată de Sarah Jessica Parker. Cel mai recent, el lucrase la serialul derivat And Just Like That.

Willie Garson a murit

Garson era cunoscut și în rolul escrocului Mozzie din serialul White Collar.

Cauza morții sale nu a fost dezvăluită.

Născut William Garson Paszamant în New Jersey, în 1964, Garson a studiat teatrul și a obținut un master în arte plastice la Yale School of Drama.

Apoi, în anii 1980, a avut roluri mici în mai multe seriale de televiziune populare, printre care Cheers, Family Ties și LA Law. A apărut, de asemenea, în câteva programe de succes din anii 1990, precum The X-Files, Boy Meets World și Friends.

În 1998, a debutat Sex and the City, iar Garson a apărut de-a lungul sezoanelor în rolul lui Stanford Blatch, rol pe care l-a reluat în cele două filme ale francizei.

Mario Cantone, care l-a interpretat pe partenerul de pe ecran al lui Garson, Anthony Marentino, în serial, a scris pe Instagram: “Sunt devastat și pur și simplu copleșit de tristețe… Ai fost un dar de la zei”.

Cynthia Nixon, care a interpretat-o pe Miranda Hobbes în serial, a spus: “Am fost foarte tristă: “Cu toții l-am iubit și am adorat să lucrăm cu el. A fost nesfârșit de amuzant pe ecran și în viața reală. A fost o sursă de lumină, prietenie și cunoștințe din showbiz”.

Printre filmele sale se numără Groundhog Day, There’s Something About Mary și Fever Pitch.

Garson a fost, de asemenea, un puternic susținător al adopției și, în 2009, l-a adoptat pe fiul său Nathen, care a împărtășit un omagiu pe Instagram.

“Sunt atât de bucuros că ai reușit să împărtășești toate aventurile tale cu mine și că ai reușit să realizezi atât de multe”, a spus el. “Sunt atât de mândru de tine. Te voi iubi mereu, dar cred că este timpul să pleci într-o aventură proprie”.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.