Știri externe

Tragedie în lumea fotbalului! A fost găsit decedat în propria lui mașină

În ultima vreme am primit o mulțime de vești rele referitoare la persoane cunoscute, majoritate tinere, cu toată viața înainte. O nouă tragedie lovește lumea sportului. Aflăm astăzi că un celebru fotbalist grec a fost găsit fără suflare în propria lui mașină. Din primele informații, acesta a fost victima unei crime, dar nimeni nu își poate explica ce s-a întâmplat.

A murit Nikos Tsoumanis

Lumea fotbalului a fost lovită de o mare tragedie. Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști, Nikos Tsoumanis, a fost găsit fără suflare în propriul autoturism. Se pare că acesta ar fi fost ucis de cineva, prin ștrangulare. La gâtul lui a fost găsită o cravată, care ar fi fost folosită drept armă pentru acest gest de nexplicat.

Cu câteva ore în urmă, familia și apropiații alertaseră autoritățile, apelând numărul unic de urgență. Toți erau îngrijorați, pentru că nu știau nimic de marele sportiv care lipsea deja de ceva timp. Vestea morții a venit ca un șoc pentru toată lumea, pentru că era un tânăr extrem de liniștit, care nu avea probleme cu nimeni și își trăia viața departe de ochii lumii.

Tânărul a murit sufocat

Tânărul de doar 31 de ani a fost găsit lângă portul Nea Krini, în Kalamaria, o suburbie a Salonicului. Acesta a fost preluat imediat din mașina sa și dus de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Acesta era mort deja de câteva ore, așa că specialiștii au fost nevoiți să declare decesul fotbalistului și să anunțe familia de tragedie.

Din primele investigații, medicii specialiști au constatat că a murit sufocat, prin strangulare, posibil cu o cravată, aceasta fiind principala armă suspectă. O anchetă a fost începută imediat după descoperirea cadavrului și sunt căutați vinovații, dar situația este una dificilă, pentru că nu ar fi lăsat prea mult dovezi în urma lor.

Comments are closed.